“Onze toewijding aan kwaliteit en constante innovatie laten ondernemers zien hoe ze met creatieve (seizoensgebonden) recepten en hoogwaardige ingrediënten een onvergetelijke culinaire ervaring kunnen bieden aan hun klanten.”
Ga aan de slag met onderstaande voorjaars recepten, van een Aziatische gua boa tot aan een heerlijk luxe broodje ei met zalm. Dit alles zorgvuldig geselecteerd door onze culinair adviseur Rik van Diepen.
“Koks gebruiken onze demokeuken om proef te koken, bijvoorbeeld als hun eigen keuken daar te klein voor is. We hebben zelfs een fotolokaal. Kortom: er zijn hier genoeg faciliteiten om je voordeel mee te doen.”
Recept
5 gerechten om aan de slag te gaan met spruiten.
Recept
Een heerlijk wild zwijn sandwich.
Recept
5 gerechten om aan de slag te gaan met prei.
Recept
5 gerechten om aan de slag te gaan met spitskool.
Recept
Geniet van een samengestelde borrel plank écht Wild!
Recept
Kalfssukade met zoete aardappel.
"*" geeft vereiste velden aan
Chefs Gemak
Gamba's Pil Pil met ovengroenten.
Chefs Gemak
Luchtige paprikasoep met gamba's, venkel en koriander.
Chefs Gemak
Zomerse gamba’s met een frisse salade, mango chutney, gamba’s en kikkererwten.
Chefs Gemak
Pinsa roll met abrikoos, geitenkaas en bacon.
Chefs Gemak
Streetfood pinsa pulled pork.
Chefs Gemak
Pinsa kuchen met hete kip, jalapeño en crème fraîche.