“HACCP training, verplichte kost. De hygiënecode HACCP is een voedselveiligheidssysteem waarmee je als ondernemer aantoont dat er veilig met voedsel wordt omgegaan en dat alle mogelijke risico’s worden beperkt.”
Meld je dan snel aan via onderstaand aanmeldformulier!
"*" geeft vereiste velden aan
Training
28 november 2023 vanaf 9:00 & 12:00
HACCP training, verplichte kost.
Workshop
4 december 2023 vanaf 12:00
Een nieuw jaar inluiden doen we uiteraard met een glas bubbels in de hand. Maar wat is nou eigenlijk is het verschil tussen Cava, Crémant, Champagne, Frizzante en Prosecco?
Masterclass
26 februari 2024 vanaf 12:00
Deze middag zal Jouke-Piet Drijfhout zijn unieke inzichten met jullie delen en jullie voorzien van waardevolle tips en tricks.
inspiratiedag
4 maart 2024 vanaf 11:00
Op de Inspiratiedag Hoogseizoen laten diverse leveranciers je kennismaken met nieuwe producten en innovaties in de wereld van eten, drinken en non-food.
Training
11 maart 2024 vanaf 9.00
HorecaToppers; hoe haal ik ze binnen en hoe behoud ik ze?
Masterclass
8 april 2024 vanaf 13.00
Hoe kies je de juiste smaakcombinatie voor jouw gerecht en welke unieke twist kunnen deze kleine smaakbommen toevoegen? Ontdek dit en nog veel meer tijdens de Cressperience!