11 maart 2024 – 9.00 tot 12.00 uur

“Het is voor de horeca-branche de afgelopen jaren steeds moeilijker geworden om de juiste mensen te vinden en te behouden. Het imago van de horeca; Niet lullen maar poetsen! past niet meer in de huidige generatie waar iedereen parttime werkt en de sociale agenda belangrijker is dan die van de werkgever.”

wat
je kunt
verwachten

  • Personeel binnenhalen
  • Succesvol werven
  • Aantrekkelijk blijven

aanmelden
voor deze training

"*" geeft vereiste velden aan

Aantal personen*
Aantal personen
Ik wil mij aanmelden voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

workshops
agenda

Bekijk agenda »
Euro-toques partner VHC Jongens masterclass

Masterclass

Afgelast

Culinair met Euro-Toques

Deze middag zal Jouke-Piet Drijfhout zijn unieke inzichten met jullie delen en jullie voorzien van waardevolle tips en tricks.

Lees meer
Terras seizoen inspiratiedag Hoogseizoen

inspiratiedag

4 maart 2024 vanaf 11:00

Hoogseizoen

Op de Inspiratiedag Hoogseizoen laten diverse leveranciers je kennismaken met nieuwe producten en innovaties in de wereld van eten, drinken en non-food.

Lees meer
Cocktails

Training

11 maart 2024 vanaf 9.00

HorecaToppers

HorecaToppers; hoe haal ik ze binnen en hoe behoud ik ze?

Lees meer
Masterclass Cressperience

Masterclass

8 april 2024 vanaf 13.00

Cressperience

Hoe kies je de juiste smaakcombinatie voor jouw gerecht en welke unieke twist kunnen deze kleine smaakbommen toevoegen? Ontdek dit en nog veel meer tijdens de Cressperience!

Lees meer

Annet van Lohuizen
Senior Accountmanager

vragen
over dit
evenement?

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

aanbevolen
artikelen

Bekijk alle workshops
SVH kok

Horeca vakcollege

26 februari 2024 vanaf 9.00

SVH Kok

Via dit opleidingsprogramma stomen wij onze studenten in 22 lesdagen klaar voor het examen tot SVH kok. ​

Lees meer
Euro-toques partner VHC Jongens masterclass

Masterclass

Afgelast

Culinair met Euro-Toques

Deze middag zal Jouke-Piet Drijfhout zijn unieke inzichten met jullie delen en jullie voorzien van waardevolle tips en tricks.

Lees meer
Horeca Vakcollege SVH Sociale Hygiëne

Horeca vakcollege

5 maart 2024 vanaf 9.00

SVH Sociale Hygiëne

Bedrijven die alcohol willen verkopen beschikken over een drank- en horecavergunning. Daarin staat dat er altijd iemand in het bedrijf aanwezig moet zijn die beschikt over het diploma van Sociale Hygiëne.

Lees meer
Terras seizoen inspiratiedag Hoogseizoen

inspiratiedag

4 maart 2024 vanaf 11:00

Hoogseizoen

Op de Inspiratiedag Hoogseizoen laten diverse leveranciers je kennismaken met nieuwe producten en innovaties in de wereld van eten, drinken en non-food.

Lees meer
Cocktails

Training

11 maart 2024 vanaf 9.00

HorecaToppers

HorecaToppers; hoe haal ik ze binnen en hoe behoud ik ze?

Lees meer
Noord-Hollandse Horecabeurs 2023

Beurs

25 & 26 maart 2024

Noord-Hollandse Horecabeurs

Kom ons bezoeken tijdens de Noord-Hollandse Horecabeurs op 25 & 26 maart 2024!

Lees meer
Masterclass Cressperience

Masterclass

8 april 2024 vanaf 13.00

Cressperience

Hoe kies je de juiste smaakcombinatie voor jouw gerecht en welke unieke twist kunnen deze kleine smaakbommen toevoegen? Ontdek dit en nog veel meer tijdens de Cressperience!

Lees meer