4 december 2023 – 12.00 t/m 15.00 uur

“Een nieuw jaar inluiden doen we uiteraard met een glas bubbels in de hand. Maar wat is nou eigenlijk is het verschil tussen Cava, Crémant, Champagne, Frizzante en Prosecco?”

wat
je kunt
verwachten

  • Begeleiding van onze Vinoloog & Wijnspecialist
  • Productietechnieken
  • Druivensoorten
  • Wijn & spijs combinaties
Inspiratiedag VHC Jongens

benieuwd
naar deze
workshop?

Meld je dan snel aan via onderstaand aanmeldformulier!

Annet van Lohuizen
Senior Accountmanager

aanmelden
voor deze
workshop

"*" geeft vereiste velden aan

Aantal personen*
Aantal personen
Ik wil mij aanmelden voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

alle
workshops

Thermometer

Training

28 november 2023 vanaf 9:00 & 12:00

HACCP

HACCP training, verplichte kost.

Lees meer
Bubbels

Workshop

4 december 2023 vanaf 12:00

Mousserende wijnen

Een nieuw jaar inluiden doen we uiteraard met een glas bubbels in de hand. Maar wat is nou eigenlijk is het verschil tussen Cava, Crémant, Champagne, Frizzante en Prosecco?

Lees meer
Euro-toques partner VHC Jongens masterclass

Masterclass

26 februari 2024 vanaf 12:00

Culinair met Euro-Toques

Deze middag zal Jouke-Piet Drijfhout zijn unieke inzichten met jullie delen en jullie voorzien van waardevolle tips en tricks.

Lees meer
Terras seizoen inspiratiedag Hoogseizoen

inspiratiedag

4 maart 2024 vanaf 11:00

Hoogseizoen

Op de Inspiratiedag Hoogseizoen laten diverse leveranciers je kennismaken met nieuwe producten en innovaties in de wereld van eten, drinken en non-food.

Lees meer
Cocktails

Training

11 maart 2024 vanaf 9.00

HorecaToppers

HorecaToppers; hoe haal ik ze binnen en hoe behoud ik ze?

Lees meer
Masterclass Cressperience

Masterclass

8 april 2024 vanaf 13.00

Cressperience

Hoe kies je de juiste smaakcombinatie voor jouw gerecht en welke unieke twist kunnen deze kleine smaakbommen toevoegen? Ontdek dit en nog veel meer tijdens de Cressperience!

Lees meer