Vis

Elke dag 133 soorten verse vis

Om uw gasten elke dag te kunnen voorzien van de beste, lekkerste en meest verse vis werken wij samen met misschien wel de meest toonaangevende vishandelaar van Nederland: Schmidt Zeevis Rotterdam.
 
 
Schmidt Zeevis levert al meer dan 100 jaar verse vis aan de horeca, won al drie keer de Nationale Haringtest van Het Algemeen Dagblad en sleepte verschillende prestigieuze ondernemersprijzen in de wacht. Omdat Schmidt inkoopt op alle belangrijke Europese visafslagen bent u altijd verzekerd van een breed scala aan verse vis. Omdat ze ook leveren aan internationale Cruiseschepen zijn ze tevens de leverancier bij uitstek voor bijzondere en exotische vissoorten waarmee u kunt verrassen en onderscheiden.
 
Schmidt Zeevis heeft geen filets op voorraad, alles wordt op basis van uw bestelling en volgens uw wensen geproduceerd. VHC Jongens bezorgd uw verse vis snel en gemakkelijk met de rest van uw bestellingen. En dat met een keuze uit meer dan 130 vissoorten per dag!
 
 

Harinkje de voorste


Net als VHC Jongens beschikt Schmidt Zeevis over de strengste BRC erkenning en zijn zij HACCP gecertificeerd. In duurzaam ondernemen zijn ze harinkje de voorste. Zo heeft Schmidt Zeevis het traject van de traceerbaarheidscertificering van de Marine Steward Council (MSC) goed doorlopen. Dat wil zeggen dat Schmidt MSC gecertificeerde producten onder het keurmerk mag verkopen, waaronder ook de MSC gecertificeerde maatjesharing van Astrid Fiske North Sea Herring.
 
Het aantal duurzaamheidslabels blijft in de visserijsector toenemen, zo ook de verwarring bij consumenten en industrie over wat nu wel of niet duurzaam is. Naast het keurmerk MSC is er vanuit officiële instanties weinig beschikbaar met betrekking tot keurmerken of certificering op het gebied van duurzame visserij. De handel en verwerker dienen dus goed te kijken op welke wijze er gevist wordt en met welke schepen zodat duidelijk is dat er duurzaam gevangen vis beschikbaar is. Steeds meer vissers van de Nederlandse vloot zitten in het MSC certificerings traject. Ook de visafslagen zijn allen gecertificeerd en zodoende kunnen de inkopers van Schmidt Zeevis MSC gecertificeerde vis kopen. Duurzame vis van dichtbij. Vis die bij Schmidt binnenkomt gaat direct langs de scanner en krijgt een unieke barcode en kan het gehele traject getraceerd worden; van kotter tot keuken.
 
 
 
TOP