Chocolade Fondue met marshmallows, aardbeien, merinque's en goudse moppen

Nagerecht | 4 personen

Ingrediƫnten

  • Chocoladefontein callets, 400 gram
  • Marshmallows, 20 gram
  • Goudse moppen, 60 gram
  • Banketbakkers oublies, 6 stuks
  • Aardbeien, 1/2 bakje
  • Gezouten caramel parels, 30 gram
  • Merinques, 30 gram
  • Nougatine, 20 gram

Tip! Dit gerecht is ook perfect voor afhalen en bezorgen.

Bereidingswijze

Het is tijd voor chocolade fondue! Een feestje voor de zoetliefhebbers en het ziet er ook nog eens heerlijk uit.

Neem een grote pan warm water en hang daarin een kleinere pan, zo dat de bodem het water net niet raakt (au bain-marie).

Smelt de chocoladefontein callets.

Zet het pannetje of een vuurvast schaaltje op een waxinelichthoudertje op tafel. Roer af en toe door als de chocolade lijkt te stollen.

Maak de chocolade fondue af met aardbeien, marshmallows, goudse moppen, banketbakkers oublies, gezouten caramel parels, merinques en nougatine. Ook met andere lekkernijen is dit zalig, er is genoeg variatie!

 
 
 
TOP