een eigen chef-kok, voor uw gemak

 
Veel horecaondernemers zijn zelf actief in hun bedrijf, waardoor er vaak bepaalde zaken blijven liggen die wel heel belangrijk zijn. Af en toe kritisch naar de samenstelling van de menukaart kijken, een keer een echt goede kostprijsberekening maken, actief zoeken naar alternatieven voor dure en specifieke producten, enzovoort. Om onze klanten ook hierin optimaal te kunnen ondersteunen en adviseren beschikken wij over onze eigen chef-kok, Herman Klukkert.

Behalve de aanvullende expertise is ook de flexibele inzet een belangrijke eigenschap van onze chef. Deze ondersteuning bieden wij onze klanten namelijk zowel in onze professionele demonstratiekeuken, als op locatie. Zo kan het wenselijk zijn dat het maken en verder uitwerken van recepten bij ons in Oostzaan gebeurt, zodat de eigen operationele keuken daar geen last van ondervindt, terwijl het bijhouden van allergeneninformatie en het maken van een hygiëneplan juist beter op locatie kan plaatsvinden.

Herman Klukkert heeft onder andere gewerkt bij de NH Hotel groep, Restaurant de Kas en Hotel de Goudfazant. Op het moment dat hij de overstap maakte naar VHC Jongens was hij chef bij Bar Italia in Amsterdam.

Klik hier voor het volledige profielschets van onze chef-kok Herman Klukkert