
Veel horecaondernemers zijn zelf actief in hun bedrijf, waardoor er vaak bepaalde zaken blijven liggen die wel heel belangrijk zijn. Af en toe kritisch naar de samenstelling van de menukaart kijken, een keer een echt goede kostprijsberekening maken, actief zoeken naar alternatieven voor dure en specifieke producten, enzovoort. Om onze klanten ook hierin optimaal te kunnen ondersteunen en adviseren beschikken wij over onze eigen chef-kok, Rik van Diepen.
Behalve de aanvullende expertise is ook de flexibele inzet een belangrijke eigenschap van onze chef. Deze ondersteuning bieden wij onze klanten namelijk zowel in onze professionele demonstratiekeuken, als op locatie. Zo kan het wenselijk zijn dat het maken en verder uitwerken van recepten bij ons in Oostzaan gebeurt, zodat de eigen operationele keuken daar geen last van ondervindt, terwijl het bijhouden van allergeneninformatie en het maken van een hygiëneplan juist beter op locatie kan plaatsvinden.
Rik van Diepen heeft onder andere gewerkt bij Hoop op d’Swarte Walvis in Zaandam, Beets in Haarlem en Blakes in Amsterdam.
Meer informatie over Rik van Diepen:
Opleiding gevolgd aan het Sint Hubertus vakcollege en het ROC van Amsterdam:
- Gespecialiseerd kok
- Basis brood & banket
- SVH Leermeester
Dick Leek, Beverwijk
Waterakkers, Heemskerk
Bij de Buurvrouw steakhouse, Heemskerk
De Jonge Halewijn, Beverwijk
Huis ter Zaanen, Wormerveer
Beets Haarlem
Duinlust Overveen
Blakes, Amsterdam
Hoop op d’Swarte Walvis, Zaandam
Horizon College, Heerhugowaard