Concepten

Commerciële kansen voor elke ondernemer

 

VHC Jongens BV is één van de oprichters van VHC, onze landelijke inkoopcombinatie en de organisatie achter een aantal slimme en aantrekkelijke concepten. Concepten waar u als horecaondernemer en als klant van VHC Jongens letterlijk uw voordeel mee kunt doen.

 
Chaupain,
voorgebakken
verkoopkracht
Chaupain is het grootste private label brood en patisseriemerk van Nederland en is niet meer weg te denken uit de professionele horeca. Geen wonder, want er zit letterlijk en figuurlijk brood in het gevarieerde, eigentijdse assortiment. Het (bake-off) assortiment wordt voortdurend up-to-date gehouden en uitgebreid om tegemoet te komen aan de wensen van u en van uw gasten.

De consument vraagt steeds vaker om pure producten. Aan u als ondernemer en aan Chaupain als leverancier de taak om aan die vraag invulling te geven. Om deze reden heeft Chaupain een steeds groter groeiende groep 100% natuurlijk producten in haar assortiment. De 100% natuurlijke broden van Chaupain zitten boordevol karakter. Eerlijk en smaakvol brood vol traditie, die u herkent aan de onregelmatige structuur en de robuuste, wild en grof gescheurde korst. Bij het vervaardigen van de 100% natuurlijke producten wordt alleen gebruik gemaakt van zuivere ingrediénten zonder kunstmatige toevoegingen. Kort samengevat, het brood bestaat uit bloem, water, zout, suiker en soms een beetje gist. Bij een groot deel van deze groep producten wordt tevens gebruik gemaakt van een desemcultuur, een natuurlijke wijze van vergisten.

Chaupain.nl
 
 
 
 
Naast brood biedt VHC Jongens u met Chaupain ook een uitgebreid assortiment patisserie producten. Heden en verleden gaan hier hand in hand. Chaupain combineert traditionele, ouderwetse kwaliteit met de uitstraling en het gemak van vandaag. Zo brengen wij de kwaliteit van de banketbakker eenvoudig bij u op tafel. De producten worden gemaakt door de beste patissiers met de beste ingrediënten. Het assortiment past helemaal bij de wensen van nu terwijl ook de klassiekers niet ontbreken. De producten uit het ruime assortiment zijn stuk voor stuk een lust voor het oog en een streling voor de tong.
Patisserie
van Chaupain
 
 
 
 
 
Mescoo, echt koffie
Mescoo is een eigentijds en modern vormgegeven koffieconcept, speciaal ontwikkeld voor de horeca. Het Mescoo concept biedt horeca- ondernemers niet alleen kwalitatief hoog- waardige koffie, maar ook een professionele uitstraling. Of het nu gaat om een mooie cap- puccino, krachtige espresso of een romige café au lait, met Mescoo presenteert u uw klanten altijd heerlijk geurige, verse koffie. Met het Mescoo concept biedt VHC Jongens keuze uit een uitgebreide range compacte en bedrijfszekere Mescoo koffiemachines en acces- soires. Alles gericht op een optimaal rendement en precies dat beetje extra waarvoor uw klanten graag blijven terugkomen. Proef het rendement dat naar meer smaakt!

Mescoo.nl
 
 
 
TOP