volg de
instructies
- Kook 100 gram water en 100 gram suiker voor 4 minuten zachtjes door.
- Kook de pistaches vervolgens 1 minuut mee, lek ze uit en frituur op 170 graden tot ze krokant zijn.
- Draai de tiramisu tot de juiste dikte en bewaar het in een spuitzak.
- Week 1,5 blad gelatine in koud water.
- Zet 2 dubbele espresso en los hierin de uitgeknepen gelatine op.
- Spuit een bol mousse ter grootte van een pingpongbal in het midden van het glas.
- Doop de bokkenpootjes kort in de koffie en zet ze in rijen tegen de buitenkant van het glas.
- Vul vervolgens het midden met mousse en voeg indien gewenst extra gedoopte bokkenpootjes toe.
- Hak de pistaches fijn tot een crumble.
- Maak het dessert compleet met de pistachecrumble en cacaopoeder.
" />
" />
" />
" />
" />
" />
