“Om jouw gasten elke dag te kunnen voorzien van de beste, lekkerste en meest verse vis, werken wij samen met misschien wel de meest toonaangevende vishandelaar van Nederland: Schmidt Zeevis Rotterdam.”

onze partner
in vis

Schmidt Zeevis levert al meer dan 100 jaar verse vis aan de horeca, won al drie keer de Nationale Haringtest van Het Algemeen Dagblad en sleepte verschillende prestigieuze ondernemersprijzen in de wacht. Omdat Schmidt inkoopt op alle belangrijke Europese visafslagen ben je altijd verzekerd van een breed scala aan verse vis. Omdat ze ook leveren aan internationale Cruiseschepen zijn ze tevens de leverancier bij uitstek voor bijzondere en exotische vissoorten waarmee je kan verrassen en onderscheiden.

Bestel vis producten
Schmidt Zeevis Boot

“Net als VHC Jongens beschikt Schmidt Zeevis over de strengste BRC erkenning en zijn zij HACCP gecertificeerd.”

Vis van Schmidt Zeevis

harinkje
de voorste

Net als VHC Jongens beschikt Schmidt Zeevis over de strengste BRC erkenning en zijn zij HACCP gecertificeerd. In duurzaam ondernemen zijn ze harinkje de voorste. Zo heeft Schmidt Zeevis het traject van de traceerbaarheidscertificering van de Marine Steward Council (MSC) goed doorlopen. Dat wil zeggen dat Schmidt MSC gecertificeerde producten onder het keurmerk mag verkopen, waaronder ook de MSC gecertificeerde maatjesharing van Astrid Fiske North Sea Herring.

duurzame
certificeringen

Het aantal duurzaamheidslabels blijft in de visserijsector toenemen, zo ook de verwarring bij consumenten en industrie over wat nu wel of niet duurzaam is. Naast het keurmerk MSC is er vanuit officiële instanties weinig beschikbaar met betrekking tot keurmerken of certificering op het gebied van duurzame visserij. De handel en verwerker dienen dus goed te kijken op welke wijze er gevist wordt en met welke schepen zodat duidelijk is dat er duurzaam gevangen vis beschikbaar is.

Steeds meer vissers van de Nederlandse vloot zitten in het MSC certificerings traject. Ook de visafslagen zijn allen gecertificeerd en zodoende kunnen de inkopers van Schmidt Zeevis MSC gecertificeerde vis kopen. Duurzame vis van dichtbij. Vis die bij Schmidt binnenkomt gaat direct langs de scanner en krijgt een unieke barcode en kan het gehele traject getraceerd worden; van kotter tot keuken.

 

Bekijk onze certificeringen »

Boom receptie Ambacht 14

Verkoop Binnendienst
VHC Jongens

vragen over ons
assortiment?

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

aanbevolen
artikelen

Alle Vis inspiratie »
Surf en Turf met langoustine kreeften jus, kreeften bitterbal en grainfed biefstuk.

Recept

Surf en Turf met langoustine kreeften jus

Surf en Turf met langoustine kreeften jus, kreeften bitterbal en grainfed biefstuk.

Lees meer
Chefs Gemak - Gamba's Pil Pil

Chefs Gemak

Gamba’s Pil Pil

Gamba's Pil Pil met ovengroenten.

Lees meer
Chefs Gemak - Luchtige gamba's paprikasoep

Chefs Gemak

Luchtige paprikasoep met gamba’s

Luchtige paprikasoep met gamba's, venkel en koriander.

Lees meer

aanbevolen
folders