“Omdat onze klantenkring veel verschillende soorten horecaondernemers kent, treft u in de vriezer van VHC Jongens vrijwel alle denkbare snacks aan.”
Omdat het praktisch niet mogelijk is voor een horecaondernemer om elke ochtend precies vast te stellen hoeveel broodjes hij moet bestellen, zijn bake-off producten een vast gegeven in de horeca. Aan het einde van de dag brood weggooien is doodzonde en een gast ‘nee’ verkopen omdat er te kort is ingekocht is een doodzonde. De ondernemer moet dus gedurende de dag zelf brood bij kunnen maken. Er is de afgelopen jaren dan ook sprake van veel innovaties in deze tak van sport. De ontdooitijd van de meest voorkomende broodjes zoals baguettes ligt rond de 30 minuten en zijn in een mum van tijd afgebakken. Met dit gegeven kan men in de keuken perfect anticiperen op een eventueel tekort en houdt u grip op uw rendement omdat weggooien niet meer nodig is. Ons eigen veel geprezen bake-off concept Chaupain draagt niet voor niets de slogan ‘voorgebakken verkoopkracht’.
Hoewel VHC Jongens tegenwoordig over een eigen slagerij beschikt, van waaruit wij dagelijks op maat vers vlees leveren, bieden wij nog steeds een ijskoud assortiment ingevroren vlees en vis. Wel zo praktisch omdat uw medewerkers in de keuken dan heel gericht en per dag kunnen bepalen wat er ontdooid wordt. De kwaliteit van deze producten is zeer hoog, mede doordat een groot deel door onszelf, direct na verwerking in de eigen slagerij, wordt ingevroren. Vers uit de vriezer dus.
De meeste AGF leent zich uitstekend voor invriezen. Handig voor bijvoorbeeld wok gerechten. Omdat VHC Jongens over een eigen snijkeuken beschikt is het zelfs mogelijk om gesneden groente op eigen receptuur en per portie in te vriezen. Voor onze klanten betekent dat minimaal afval en daarmee maximaal rendement, alsmede een enorme tijdwinst in de keuken. Bovendien behoudt de groente zijn structuur en ‘bite’ na ingevroren te zijn en blijven vitamines nagenoeg geheel in takt. Ingevroren gezondheid per portie verpakt, het kan allemaal bij VHC Jongens.
Recept
Een heerlijke zonnige lunch in 4 stappen.
Recept
Geplukte kalfssukade met een frisse tomatensalade en toast van pitabrood.
Recept
American pancakes met spinazie, gebakken peer & gorgonzola.
Recept
Flammkuchen buikspek met lente-ui, paksoi, teriyaki, paprika & sesam.
Recept
Flammkuchen warm gerookte zalm met ricotta, rucola & tomaat.
Recept
Flatbread pizza met kaas, oregano, tomatensaus, rucola, Parmigiano Reggiano & citroen.
Recept
Luxe pita met gegrilde porchetta, truffelmayonaise & little gem.
Inspiratie
Revolutie op de borrelkaart!
Inspiratie
Ontwikkeld door chefs voor chefs.
"*" geeft vereiste velden aan