“Omdat onze klantenkring veel verschillende soorten horecaondernemers kent, treft u in de vriezer van VHC Jongens vrijwel alle denkbare snacks aan.”

Pukbrood Chaupain diepvries brood

groot in
bake-off

Omdat het praktisch niet mogelijk is voor een horecaondernemer om elke ochtend precies vast te stellen hoeveel broodjes hij moet bestellen, zijn bake-off producten een vast gegeven in de horeca. Aan het einde van de dag brood weggooien is doodzonde en een gast ‘nee’ verkopen omdat er te kort is ingekocht is een doodzonde. De ondernemer moet dus gedurende de dag zelf brood bij kunnen maken. Er is de afgelopen jaren dan ook sprake van veel innovaties in deze tak van sport. De ontdooitijd van de meest voorkomende broodjes zoals baguettes ligt rond de 30 minuten en zijn in een mum van tijd afgebakken. Met dit gegeven kan men in de keuken perfect anticiperen op een eventueel tekort en houdt u grip op uw rendement omdat weggooien niet meer nodig is. Ons eigen veel geprezen bake-off concept Chaupain draagt niet voor niets de slogan ‘voorgebakken verkoopkracht’.

Diepvries vis assortiment

diepvries
vlees & vis

Hoewel VHC Jongens tegenwoordig over een eigen slagerij beschikt, van waaruit wij dagelijks op maat vers vlees leveren, bieden wij nog steeds een ijskoud assortiment ingevroren vlees en vis. Wel zo praktisch omdat uw medewerkers in de keuken dan heel gericht en per dag kunnen bepalen wat er ontdooid wordt. De kwaliteit van deze producten is zeer hoog, mede doordat een groot deel door onszelf, direct na verwerking in de eigen slagerij, wordt ingevroren. Vers uit de vriezer dus.

Diepvries groenten erwten en bonen

diepvries
groenten

De meeste AGF leent zich uitstekend voor invriezen. Handig voor bijvoorbeeld wok gerechten. Omdat VHC Jongens over een eigen snijkeuken beschikt is het zelfs mogelijk om gesneden groente op eigen receptuur en per portie in te vriezen. Voor onze klanten betekent dat minimaal afval en daarmee maximaal rendement, alsmede een enorme tijdwinst in de keuken. Bovendien behoudt de groente zijn structuur en ‘bite’ na ingevroren te zijn en blijven vitamines nagenoeg geheel in takt. Ingevroren gezondheid per portie verpakt, het kan allemaal bij VHC Jongens.

diepvries
gerelateerd

Bekijk alles »
Recept Zonnige sandwich

Recept

Zonnige sandwich

Een heerlijke zonnige lunch in 4 stappen.

Lees meer
Recept Geplukte kalfssukade met een frisse tomatensalade en toast van pitabrood

Recept

Geplukte kalfssukade met een frisse tomatensalade

Geplukte kalfssukade met een frisse tomatensalade en toast van pitabrood.

Lees meer
Recept American pancakes met spinazie, gebakken peer & gorgonzola

Recept

American pancakes met spinazie

American pancakes met spinazie, gebakken peer & gorgonzola.

Lees meer
Recept flammkuchen buikspek met lente-ui, paksoi, teriyaki, paprika & sesam

Recept

Flammkuchen buikspek met lente-ui

Flammkuchen buikspek met lente-ui, paksoi, teriyaki, paprika & sesam.

Lees meer
Recept flammkuchen warm gerookte zalm met ricotta, rucola & tomaat

Recept

Flammkuchen warm gerookte zalm

Flammkuchen warm gerookte zalm met ricotta, rucola & tomaat.

Lees meer
Recept flatbread pizza met kaas, oregano, tomatensaus, rucola, Parmigiano Reggiano & citroen

Recept

Flatbread pizza met kaas

Flatbread pizza met kaas, oregano, tomatensaus, rucola, Parmigiano Reggiano & citroen.

Lees meer

Recept

Luxe pita met gegrilde porchetta

Luxe pita met gegrilde porchetta, truffelmayonaise & little gem.

Lees meer
SNACKWITHBENEFITS snacks

Inspiratie

SNACKWITHBENEFITS

Revolutie op de borrelkaart!

Lees meer
Cuisin'easy assortiment

Inspiratie

Cuisin’easy

Ontwikkeld door chefs voor chefs.

Lees meer
Boom receptie Ambacht 14

Verkoop Binnendienst
VHC Jongens

vragen
over ons
assortiment?

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.