“Ontdek ons diverse assortiment van hoogwaardig vlees. Van rundvlees uit Ierland tot wild uit eigen land. Op maat gesneden en bezorgd voor uw gemak.”

Bekijk ook onze slagerij
Vleeswaren borrelplank

vlees
van goede
komaf

Als je vlees eet, eet dan goed vlees. Zo staan veel consumenten er tegenwoordig in. Zeker als ze uit eten gaan. Door lekker en mals vlees van topkwaliteit te serveren kun je jezelf als horecaonderneming echt onderscheiden. Vlees is immers vaak de spil van een etentje en het menu. Op basis van het soort vlees wordt de rest van het gerecht samengesteld en de bijpassende wijn gekozen. Het maakt de beleving compleet.

We zijn dan ook uiterst kritisch als het om de oorsprong van ons vlees gaat. Onze vleesproducten worden vanuit de hele wereld aangevoerd. Rundvlees komt vooral uit landen als Ierland, Engeland, Schotland, Australië, Uruguay en Brazilië. Kwaliteit, en dat proef je. Het meeste varkensvlees komt uit Nederland, afkomstig van de modernste varkenshouderijen.

Ragazzi slagerij vleeswaren geportioneerd

op maat
geportioneerd

Ons vlees is altijd van topkwaliteit en wordt door gespecialiseerde horecaslagers verwerkt. Het vlees wordt bij VHC Jongens voor je op maat gesneden en bezorgd in de porties die je nodig hebt. Dat is niet alleen handig voor de kok, maar voorkomt ook verspilling.

Béher Ibérico vleeswaren

malser en
smakelijker

Het meest exclusieve vlees van Hollandse bodem is het vlees van de Dubbeldoelkoe. Voornamelijk de Lakenvelder (herkenbaar aan de witte band tussen voor- en achterpoten) en de Friese Holstein. Kenmerkend is de prachtige marmering van het vlees. Je kunt bij ons alle vleesonderdelen van de dubbeldoelkoe bestellen en dankzij de geringe spiermassa van het vlees precies in de grootte en gewicht die je wenst. Entrecote, rib eye en côte de boeuf dry-agen wij 3 weken in een speciale dry-aged kast. Een gebruikelijke manier om het vlees de tijd te geven van de melkzuurbacteriën, bindweefsel en overtollig vocht af te komen, waardoor het vlees nog malser en smakelijker wordt.

Assortiment Wild Vleeswaren

wild
het ultieme scharrelvlees

Dieren die in het wild hebben geleefd zijn het ultieme ‘scharrelvlees’. Een echt natuurproduct dat past in de trend van gezond, duurzaam, heerlijk en eerlijk eten. Via ons uitgebreide netwerk van wildverzamelplaatsen, zogeheten estates, kopen we hertenbiefstuk, reerug, hazenpeper, wildzwijn en ander wildbraad in. Tijdens het jachtseizoen in Nederland is ons wildassortiment rechtstreeks afkomstig van de jacht. Wij verwerken dit bijzondere vlees op onze eigen productieafdeling in Oostzaan.

Gevogelte

gevogelte
diverse kwaliteit

Gevogelte past bij een gezond voedingspatroon vanwege de eiwitten, vitamines en mineralen. Tegelijk neemt de vraag in de horeca naar diervriendelijke productiemethoden toe. VHC ActiFood speelt daar al langere tijd op in, net als de partijen in de hele pluimvee-keten waarmee wij samenwerken. Wij hechten veel belang aan de manier waarop onze producten tot stand komen.

Ons assortiment biedt alle soorten pluimveevlees: kip, piepkuiken, parelhoen, kalkoen, kwartels maar ook wild gevogelte zoals gans, eend en fazant. Geleverd zoals je het wilt: het hele dier, de poten, de vleugels, dijvlees, filet, reepjes, satéblokjes enzovoort. Wil je het gekruid en al? Ook dat kan.

vleeswaren
gerelateerd

Bekijk alles »
Ragazzi - Spareribs Assortiment

Inspiratie

Spareribs Assortiment

Van de selectie van hoogwaardig vlees tot de diverse bereidingsmogelijkheden, ontdek alles wat je moet weten over het spareribs assortiment van Ragazzi.

Lees meer
Recept Spaanse borrelplank

Recept

Spaanse borrelplank

Duroc ‘Serrano”, Piementos de Padrón en desem toast gegratineerde met ‘Aio e Lemone’ en pecorino.

Lees meer
Xata Roxa - Asturia landschap

Inspiratie

Xata Roxa

Uit de provincie Asturia onder de naam Xatá Roxá in Noord Spanje komt het prachtige kalfsvlees van dit gelijknamige ras.

Lees meer
Béher Ibérico vleeswaren

Inspiratie

Béher

Uit de provincie Salamanca in het westen van Spanje naast Portugal onder de naam Béher Auténtico komt ons prachtige Ibérico varkensvlees.

Lees meer
Recept Sandwich wild zwijn grillworst

Recept

Sandwich wild zwijn grillworst

Een heerlijk wild zwijn sandwich.

Lees meer
Recept Borrelplank Wild

Recept

Borrelplank Wild

Geniet van een samengestelde borrel plank écht Wild!

Lees meer
Wild van Wild Pastrami van Gans

Inspiratie

Wild van Wild

Wild van Wild, opgericht door twee jagende broers met een passie voor de natuur en gastronomie.

Lees meer
Vleeswaren

Private Label

Het Rijcke Gilde

Het Rijcke Gilde

Lees meer
Vlees Slagerij Groen

Partner

Slagerij Groen

Slagerij Familie Groen is een ambachtelijk slagersbedrijf dat gespecialiseerd is in het leveren van vlees in al zijn facetten.

Lees meer
Boom receptie Ambacht 14

Verkoop Binnendienst
VHC Jongens

vragen
over ons
assortiment?

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.