“Ontdek ons diverse assortiment van hoogwaardig vlees. Van rundvlees uit Ierland tot wild uit eigen land. Op maat gesneden en bezorgd voor jouw gemak.”

Bekijk ook onze slagerij

vlees van
goede komaf

Als je vlees eet, eet dan goed vlees. Zo staan veel consumenten er tegenwoordig in. Zeker als ze uit eten gaan. Door lekker en mals vlees van topkwaliteit te serveren kun je jezelf als horecaonderneming echt onderscheiden. Vlees is immers vaak de spil van een etentje en het menu. Op basis van het soort vlees wordt de rest van het gerecht samengesteld en de bijpassende wijn gekozen. Het maakt de beleving compleet.

Bestel vleeswaren producten
Vleeswaren borrelplank

“We zijn dan ook uiterst kritisch als het om de oorsprong van ons vlees gaat. Onze vleesproducten worden vanuit de hele wereld aangevoerd. Rundvlees komt vooral uit landen als Ierland, Engeland, Schotland, Australië, Uruguay en Brazilië. Kwaliteit, en dat proef je. Het meeste varkensvlees komt uit Nederland, afkomstig van de modernste varkenshouderijen.”

Ragazzi slagerij vleeswaren geportioneerd vacature

op maat
geportioneerd

Ons vlees is altijd van topkwaliteit en wordt door gespecialiseerde horecaslagers verwerkt. Het vlees wordt bij VHC Jongens voor je op maat gesneden en bezorgd in de porties die je nodig hebt. Dat is niet alleen handig voor de kok, maar voorkomt ook verspilling.

Béher Ibérico vleeswaren

malser en
smakelijker

Het meest exclusieve vlees van Hollandse bodem is het vlees van de Dubbeldoelkoe. Voornamelijk de Lakenvelder (herkenbaar aan de witte band tussen voor- en achterpoten) en de Friese Holstein. Kenmerkend is de prachtige marmering van het vlees. Je kunt bij ons alle vleesonderdelen van de dubbeldoelkoe bestellen en dankzij de geringe spiermassa van het vlees precies in de grootte en gewicht die je wenst. Entrecote, rib eye en côte de boeuf dry-agen wij 3 weken in een speciale dry-aged kast. Een gebruikelijke manier om het vlees de tijd te geven van de melkzuurbacteriën, bindweefsel en overtollig vocht af te komen, waardoor het vlees nog malser en smakelijker wordt.

Assortiment Wild Vleeswaren

wild
het ultieme scharrelvlees

Dieren die in het wild hebben geleefd zijn het ultieme ‘scharrelvlees’. Een echt natuurproduct dat past in de trend van gezond, duurzaam, heerlijk en eerlijk eten. Via ons uitgebreide netwerk van wildverzamelplaatsen, zogeheten estates, kopen we hertenbiefstuk, reerug, hazenpeper, wildzwijn en ander wildbraad in. Tijdens het jachtseizoen in Nederland is ons wildassortiment rechtstreeks afkomstig van de jacht. Wij verwerken dit bijzondere vlees op onze eigen productieafdeling in Oostzaan.

Gevogelte

gevogelte
diverse kwaliteit

Gevogelte past bij een gezond voedingspatroon vanwege de eiwitten, vitamines en mineralen. Tegelijk neemt de vraag in de horeca naar diervriendelijke productiemethoden toe. VHC Jongens speelt daar al langere tijd op in, net als de partijen in de hele pluimvee-keten waarmee wij samenwerken. Wij hechten veel belang aan de manier waarop onze producten tot stand komen.

“Ons assortiment biedt alle soorten pluimveevlees: kip, piepkuiken, parelhoen, kalkoen, kwartels maar ook wild gevogelte zoals gans, eend en fazant. Geleverd zoals je het wilt: het hele dier, de poten, de vleugels, dijvlees, filet, reepjes, satéblokjes enzovoort. Wil je het gekruid en al? Ook dat kan.”

Boom receptie Ambacht 14

Verkoop Binnendienst
VHC Jongens

vragen over ons
assortiment?

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

aanbevolen
artikelen

Alle Vleeswaren inspiratie »
Chefs Gemak - Pinsa roll met abrikoos

Chefs Gemak

Pinsa roll met abrikoos

Pinsa roll met abrikoos, geitenkaas en bacon.

Lees meer
Livar, het Limburgs Kloostervarken

Promo

Livar, Het Limburgs Kloostervarken

Smaak als beloning voor goede zorg!

Lees meer
Recept video sandwich wild zwijn grillworst

Recept

Sandwich wild zwijn grillworst

Een heerlijk wild zwijn sandwich.

Lees meer

aanbevolen
folders