“Jij wilt als horecaondernemer jouw gasten alleen de beste kwaliteit serveren en dat betekent onder andere dat de producten waarmee je werkt zo vers mogelijk moeten zijn.”

onze kracht
in AGF

Het is aan ons, jouw groothandel, om de tijd tussen de oogst en het moment van aanleveren te beperken tot het absolute minimum. Om dat te kunnen doen kopen wij rechtstreeks en met eigen mensen direct op de veiling. Voordat er aan de klok scherp wordt aangekocht heeft een team van eigen specialisten heel vroeg in de ochtend de producten gecontroleerd op kwaliteit en absolute versheid.

Bestel AGF producten

hoe vers
wil je het hebben?

Na de aankoop van de geselecteerde versproducten, die dan letterlijk net van het land komen, worden deze direct met eigen koeltransport naar ons distributiecentrum in Oostzaan vervoerd en in veel gevallen dezelfde dag nog geleverd aan onze klanten. Door het hele proces geheel in eigen hand te houden kunnen wij zo de kortst mogelijke tijd tussen oogsten en serveren waarborgen. Door te werken met een compleet gesloten koelketen komen de producten bovendien altijd zo vers als mogelijk aan. Wij hebben speciale afspraken met boeren waardoor het mogelijk is dat er minder dan 12 uur zit tussen de oogst en het aanleveren bij de klant. Hoe vers wil je het hebben?

AGF exotisch assortiment

totaal AGF
assortiment

We kunnen wel stellen dat je bij VHC Jongens voor al jouw wensen terecht kunt. Wekelijks kopen wij, nog steeds ouderwets en zonder tussenkomst van commissionairs, authentiek aan de klok op de veiling. Daarnaast rijdt Vincent Honselaar nog steeds, zoals hij dat ook voor zijn familiebedrijf deed, elke week naar Rungis, Parijs. Daar komen niet alleen de meest exclusieve en kwalitatief beste producten vandaan, daar wordt tevens gezocht naar specifieke wensen van onze klanten.

“Het is onze service dat het nooit om grote hoeveelheden hoeft te gaan om producten op te nemen in ons assortiment. Verse kastanjes bijvoorbeeld, zijn nu eenmaal niet geschikt voor elke horecaondernemer maar kunnen wij prima leveren aan enkele afnemers. Daarom zijn we waarschijnlijk ook zo groot geworden, we blijven stug klein denken om zo onze service elke dag te waarborgen voor elke klant, ongeacht de afnamehoeveelheden en frequentie.”

Dennis Kersten
Manager AGF

vragen over ons
assortiment?

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

aanbevolen
artikelen

Alle AGF inspiratie »
Chefs Gemak - Gamba's Pil Pil

Chefs Gemak

Gamba’s Pil Pil

Gamba's Pil Pil met ovengroenten.

Lees meer
Chefs Gemak - Luchtige gamba's paprikasoep

Chefs Gemak

Luchtige paprikasoep met gamba’s

Luchtige paprikasoep met gamba's, venkel en koriander.

Lees meer
Chefs Gemak - Zomerse gamba's

Chefs Gemak

Zomerse gamba salade

Zomerse gamba’s met een frisse salade, mango chutney, gamba’s en kikkererwten.

Lees meer