“Als horecaondernemer weet je dat jouw gasten vooral op zoek zijn naar een mooie beleving. Of het nu gaat om een toprestaurant, hotel, bistro, eetcafé, lunchroom, pannenkoekenhuis of cafetaria: als de sfeer klopt, creëer je voor jouw gasten ‘instagrammable’ momenten.”

breed non-food
assortiment

Ons assortiment van non-food artikelen is zorgvuldig samengesteld om aan de behoeften van jouw horecabedrijf te voldoen. Wij begrijpen dat de juiste meubels en het geschikte servies de sfeer en uitstraling van jouw zaak bepalen.

Bestel Non-food producten
Non-food assortiment Stylepoint

“Wij bieden een ruime keuze aan meubels, van comfortabele stoelen tot stijlvolle tafels, zodat je de perfecte ambiance kunt creëren voor je gasten.”

VHC Jongens Kaarsen Bolsius non-food assortiment

creëer de
perfecte
ambiance

Wij bieden een ruime keuze aan meubels, van comfortabele stoelen tot stijlvolle tafels, zodat je de perfecte ambiance kunt creëren voor je gasten. Ons assortiment servies omvat diverse stijlen en materialen, waardoor je jouw gerechten op een elegante en aantrekkelijke manier kunt presenteren.

Keukenmateriaal en inrichting

hoogwaardig
keukenmateriaal & inrichting

Naast meubels en servies bieden wij ook een breed scala aan keukenmateriaal. Of je nu op zoek bent naar hoogwaardige pannen, professionele keukenapparatuur of praktische keukentools, wij hebben alles wat jij nodig hebt om je culinaire creaties tot leven te brengen. Ons assortiment omvat ook essentiële keukeninrichting, zoals opslagoplossingen, werktafels en afzuigkappen, waarmee je een efficiënte en goed georganiseerde keuken kunt creëren.

Restaurant Experience Center Non-food

ervaar onze
showroom

Om jou te helpen bij het maken van de juiste keuzes, nodigen wij je graag uit in onze showroom. Onze showroom is specifiek gericht op tafelpresentatie en biedt een inspirerende omgeving waar jij de verschillende non-food artikelen kunt bekijken en ervaren. Van porselein en bestek tot glaswerk en menumappen, je vindt hier alles wat je nodig heeft om jouw tafels op te maken. Daarnaast kunnen onze experts je adviseren over de ideale keukeninrichting en helpen bij het vinden van de juiste oplossingen voor jouw horecabedrijf.

“Bij VHC Jongens streven we ernaar om jou partner te zijn in het succesvol runnen van jouw horecabedrijf. We begrijpen dat het selecteren van de juiste non-food artikelen een belangrijke rol speelt in het creëren van een unieke en gastvrije ervaring voor jouw klanten.”

Boom receptie Ambacht 14

Verkoop Binnendienst
VHC Jongens

vragen over ons
assortiment?

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

aanbevolen
artikelen

Alle Non-food inspiratie »
SUP verpakkingen van Dampack International gevuld met sushi en afgesloten met een PET anti-fog deksel

Nieuw

Dampack International

Deze SUP proof verpakkingen zijn gevouwen met de nieuwste vouwtechniek, zonder gebruik van lijm!

Lees meer
Paprika wassenonder de kraan met Detectaplast pleisters

Promo

Detectaplast® – Nieuwe richtlijn

De nieuwste richtlijn van IFS/BRC - artikel 3.2.6 - vereist dat wondpleisters waterdicht zijn om het risico op productbesmetting tot een minimum te beperken.

Lees meer
Fire & Flame brandpasta voor op de barbecue

Private Label

Fire & Flame

Houd je gerechten warm en smaakvol met de Fire & Flame brandpasta.

Lees meer