“Wij zijn een familiebedrijf en totaalleverancier voor de professionele horeca in Noord-Holland. Vanuit ons centraal gelegen distributiecentrum in Oostzaan bezorgen wij met meer dan 90 vrachtwagens dagelijks een compleet assortiment producten aan onze relaties.”

Bekijk ons assortiment

alles
voor een
slimme
zaak

  • Langetermijnrelaties
  • Flexibele, snelle levering
  • Opleidingen & cursussen
  • Kwalitatief hoogwaardige producten
  • Voor 22.00 uur besteld, morgen in huis

VHC Jongens
echte horeca jongens

Ons familiebedrijf uit Oostzaan is sinds 1940 uitgegroeid van een Amsterdamse melkboer tot een dynamische groothandel voor horeca en andere grootverbruikers. VHC, de Verenigde Hollandsche Compagnie, is een inkoopcombinatie van vier zelfstandig opererende groothandels. De groothandel richt zich 24/7 op de ontzorging van klanten in de regio groot-Noord Holland. De hoge servicegraad is de belangrijkste drijfveer en leidt tot dubbele groeicijfers.

Bekijk ons 80-jarige jubileum

samen
staan we
sterk

Nuchter. Eerlijk. Vriendelijk. Hardwerkend. Betrokken. Verbindend. Servicegericht.

Dat zijn de kernwaarden van VHC Groep die bestaat uit vier partners. Samen bieden we een landelijke dekking in combinatie met lokale kennis en inkoopkracht. VHC Jongens is vooral actief in de volle breedte van de horeca in (groot) Noord-Holland en dat is wel zo makkelijk.

onze vestigingen
sterk in eigen regio

VHC Hoofdkantoor

Noordeinde 99
3341 LW Hendrik Ido Ambacht

VHC Groep

VHC Jongens
Ambacht 3
1511 JZ Oostzaan
VHC Jongens Texel
De Vang 17
1792 CV Oudeschild
VHC Van Der Star
Harsweg 27
2461 EZ Ter Aar
VHC ActiFood
Buurstede 1
8431 NA Oosterwolde
VHC WaddenFood
Nieuwedijk 23
8881 HC West-Terschelling
VHC Hocras
Versterkerstraat 12
1322 AP Almere
VHC Hocras Bussum
Franse Kampweg 36
1406 NW Bussum
VHC Kreko
Distriboulevard 5
4761 RZ Zevenbergen
VHC Kreko Ede
Max Planckstraat 20
6716 BE Ede gld
VHC Kreko Goes
Scottweg 10
4462 GS Goes
VHC Kreko Hellevoetsluis
Christiaan Huygensweg 1
3225 LD Hellevoetsluis
VHC Kreko Pijnacker
Boezemweg 19
2641 KG Pijnacker

onze
focus op
duurzaamheid

Zonnepanelen, elektrische vrachtwagens en bedrijfsauto’s. We zijn al hard op weg om zoveel mogelijk aspecten binnen en buiten ons bedrijf een duurzame oplossing te geven, iets wat bij ons hoog in het vaandel staat. Lees meer over hoe ver VHC Jongens is op het gebied van het MVO Beleid.

Meer over ons MVO Beleid
Elektrische vrachtwagen
Event

alles
voor relevante
workshops

Naast het bevoorraden van uw keuken gaat VHC Jongens nog een stuk verder. VHC Jongens bied als service het opleiden, bijscholen, inspireren en ondersteunen van klanten in de vorm van workshops, masterclasses, inspiratiedagen, trainingen en excursies. We bieden de meeste evenementen dan ook kosteloos aan.

Bekijk onze workshops
Partners handdruk voor mooie samenwerkingen en doelstellingen

ons
verkoopteam

Maak kennis met ons verkoopteam. Een team vol specialisten staan voor je klaar om jou te voorzien van gemak op het gebied van horeca leveringen. Niet alleen kun je bij ons je producten bestellen, ook staat ons verkoopteam klaar om jouw eigen merk in het zonnetje te zetten.

Ontdek ons aanbod
Ragazzi slagerij vleeswaren geportioneerd vacature

onze
slagerij

Ragazzi, Italiaans voor Jongens, is de eigen slagerij van VHC Jongens. We voorzien onze klanten dagelijks van topkwaliteit vlees, wild en gevogelte. Met het openen van de slagerij heeft VHC Jongens alle afdelingen onder één dak en dat merken onze klanten. Niet alleen is de tijd tussen bestellen en leveren hiermee tot een minimum verkort, ook de controle op kwaliteit hebben wij nu volledig in eigen hand.

Bekijk onze slagerij
Onze Chef-kok Rik van Diepen

onze
chef-kok

Veel horecaondernemers zijn zelf actief in hun bedrijf, waardoor er vaak bepaalde zaken blijven liggen die wel heel belangrijk zijn. Af en toe kritisch naar de samenstelling van de menukaart kijken, een keer een echt goede kostprijsberekening maken, actief zoeken naar alternatieven voor dure en specifieke producten, enzovoort. Om onze klanten ook hierin optimaal te kunnen ondersteunen en adviseren beschikken wij over onze eigen chef-kok, Rik van Diepen.

Meer over Rik
Partner Lavazza koffie kopje

onze
sterke merken

Omdat wij als groothandel voor onze klanten heel veel verder gaan dan alleen maar het bevoorraden van de keuken werken wij samen met een aantal sterke partners waarmee wij onze positie als horeca totaalleverancier kracht bijzetten.

Bekijk alle sterke merken
Concept Chaupain taarten en gebak
Restaurant Experience Center Non-food

alles
voor jouw
inspiratie

Wij helpen je graag verder met jouw horecazaak. Daarom hebben wij speciaal voor jou een overzicht samengesteld van blogs, recepten, workshops & meerdere inspirerende evenementen.

Start met ontdekken!
Boom receptie Ambacht 14

Verkoop Binnendienst
VHC Jongens

kom met
ons in
contact

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.