VHC Jongens oude foto's deel 1

open
(feest)dagen

Op zondag 26 en maandag 27 november pakken we spectaculair uit! Met rondleidingen waarbij je kennis maakt met onze bevlogen teams, innoverende processen en ons totale assortiment. Met presentaties van de nieuwste food-, markt- en duurzaamheidtrends. Met demonstraties en proeverijen bij tientallen stands van leveranciers, waar je kan genieten van lekker eten, drinken en inspirerende gesprekken met essentiële spelers in de (non)food-, horeca- en cateringbranche.

VHC Jongens 80 jaar plattegrond
VHC Jongens oude foto's deel 3

proosten
praten
& proeven!

In onze speciale jubileumruimte laten we je kennismaken met de nieuwste food-, markt- en duurzaamheidstrends. Er zijn demonstraties en proeverijen bij tientallen stands van leveranciers, waar je kunt genieten van lekker eten en drinken. De ideale gelegenheid voor het aanknopen van nieuwe contacten en inspirerende gesprekken met essentiële spelers in de (non)food-, horeca- en cateringbranche.

VHC Jongens oude foto's deel 2

boeiende
rondleidingen

Ons bedrijventerrein is zo omvangrijk dat je als bezoeker makkelijk kunt verdwalen. Daarom leiden we je graag rond. De ideale manier om met eigen ogen te zien wat we te bieden hebben, hoe we werken, hoe we innoveren en automatiseren en hoever we al zijn met het verduurzamen van al onze bedrijfsprocessen.

VHC Jongens oude foto's deel 5

ervaar onze
afdelingen

Je bezoekt ons verscentrum met AGF-afdeling en eigen horecaslagerij. Kijk je ogen uit in de immense hallen met droge kruidenierswaren en non-food producten, loopt enigszins rillerig door onze diepvrieshallen, verneemt alles over onze trainingen en SVH-opleidingen in ons Training en Experience Center, ontdekt nieuwe wijnen in ons Wine Experience Center en bent onder de indruk van onze expeditie-hallen. Het is tegelijkertijd een mooie manier om kennis te maken met al onze teams.

VHC Jongens oude foto's deel 3
VHC Jongens oude foto's deel 2

“Bezoek ons verscentrum met AGF-afdeling en een eigen horecaslagerij. Kijk je ogen uit in de immense hallen met DKW en non-food producten.”

op de
agenda

Bekijk agenda »
Thermometer

Training

28 november 2023 vanaf 9:00 & 12:00

HACCP

HACCP training, verplichte kost.

Lees meer
Bubbels

Workshop

4 december 2023 vanaf 12:00

Mousserende wijnen

Een nieuw jaar inluiden doen we uiteraard met een glas bubbels in de hand. Maar wat is nou eigenlijk is het verschil tussen Cava, Crémant, Champagne, Frizzante en Prosecco?

Lees meer
Euro-toques partner VHC Jongens masterclass

Masterclass

26 februari 2024 vanaf 12:00

Culinair met Euro-Toques

Deze middag zal Jouke-Piet Drijfhout zijn unieke inzichten met jullie delen en jullie voorzien van waardevolle tips en tricks.

Lees meer