Op zondag 26 en maandag 27 november pakken we spectaculair uit! Met rondleidingen waarbij je kennis maakt met onze bevlogen teams, innoverende processen en ons totale assortiment. Met presentaties van de nieuwste food-, markt- en duurzaamheidtrends. Met demonstraties en proeverijen bij tientallen stands van leveranciers, waar je kan genieten van lekker eten, drinken en inspirerende gesprekken met essentiële spelers in de (non)food-, horeca- en cateringbranche.
In onze speciale jubileumruimte laten we je kennismaken met de nieuwste food-, markt- en duurzaamheidstrends. Er zijn demonstraties en proeverijen bij tientallen stands van leveranciers, waar je kunt genieten van lekker eten en drinken. De ideale gelegenheid voor het aanknopen van nieuwe contacten en inspirerende gesprekken met essentiële spelers in de (non)food-, horeca- en cateringbranche.
Ons bedrijventerrein is zo omvangrijk dat je als bezoeker makkelijk kunt verdwalen. Daarom leiden we je graag rond. De ideale manier om met eigen ogen te zien wat we te bieden hebben, hoe we werken, hoe we innoveren en automatiseren en hoever we al zijn met het verduurzamen van al onze bedrijfsprocessen.
Je bezoekt ons verscentrum met AGF-afdeling en eigen horecaslagerij. Kijk je ogen uit in de immense hallen met droge kruidenierswaren en non-food producten, loopt enigszins rillerig door onze diepvrieshallen, verneemt alles over onze trainingen en SVH-opleidingen in ons Training en Experience Center, ontdekt nieuwe wijnen in ons Wine Experience Center en bent onder de indruk van onze expeditie-hallen. Het is tegelijkertijd een mooie manier om kennis te maken met al onze teams.
“Bezoek ons verscentrum met AGF-afdeling en een eigen horecaslagerij. Kijk je ogen uit in de immense hallen met DKW en non-food producten.”
Training
28 november 2023 vanaf 9:00 & 12:00
HACCP training, verplichte kost.
Workshop
4 december 2023 vanaf 12:00
Een nieuw jaar inluiden doen we uiteraard met een glas bubbels in de hand. Maar wat is nou eigenlijk is het verschil tussen Cava, Crémant, Champagne, Frizzante en Prosecco?
Masterclass
26 februari 2024 vanaf 12:00
Deze middag zal Jouke-Piet Drijfhout zijn unieke inzichten met jullie delen en jullie voorzien van waardevolle tips en tricks.