“In plaats van te kiezen voor dure reclame in bladen kiezen wij voor een persoonlijke benadering. Ten opzichte van onze branchegenoten hebben wij dan ook relatief veel vertegenwoordigers langs de weg. Deze vakbekwame mensen vertegenwoordigen VHC Jongens in meerdere opzichten.”

wij staan
voor jou klaar

Annet van Lohuizen Senior Accountmanager

Maurice Baltus Sales manager

Erik Mens Salesmanager Vlees & Vers

Jan Laan Senior accountmanager

Vinoloog Hans de Wit

Hans de Wit Vinoloog

Rik van Diepen Culinair Adviseur

Michel Stavenuiter BIGsmilegroep

Michel Stavenuiter BIGsmilegroep

Dennis Kersten Manager AGF

Willem Keyzer Manager zuivel

Orderpicker in assortiment distributiecentrum

verkoop
binnendienst

Omdat onze vertegenwoordigers meestal onderweg of op locatie zijn, is het van belang dat zij ondersteund worden door een team op de zaak in Oostzaan. Want als u met uw vertegenwoordiger belt en u vraagt hem om bijvoorbeeld een nalevering, dan kan hij dat natuurlijk niet zelf even pakken, inladen en bezorgen. Dat regelt de verkoop binnendienst voor u, achter de schermen. Zij hebben het contact met de mensen op de verschillende afdelingen en samen zorgen zij ervoor dat uw vertegenwoordiger zijn afspraken kan nakomen. Daarbij komt dat, wanneer u dat prettig vindt, u deze afdeling natuurlijk ook direct kunt bellen. Handig wanneer u bijvoorbeeld een vraag heeft over uw pakbon, dan belt u het liefst met iemand die meteen in het systeem met u mee kan kijken. De verkoop binnendienst zijn de handen en voeten van het verkoopteam zou u kunnen zeggen.

Klant worden »
Erik Mens Ragazzi afdeling specialist

afdelings
specialisten

Ook onze afdelingschefs hebben veel contact met uw vertegenwoordiger. Als u bijvoorbeeld op zoek bent naar een bijzondere Franse kaas of een schaars stukje vlees dan belt uw vertegenwoordiger respectievelijk met de afdelingschefs van de zuivel of slagerij. Zij koppelen uw wens terug naar de verkoop binnendienst die het nieuwe product toevoegt aan uw persoonlijke bestellijst. Als een product niet standaard in ons assortiment voorkomt dan zorgt de afdeling inkoop ervoor dat dit op korte termijn alsnog aan u geleverd kan worden. In sommige gevallen komt het voor dat klanten rechtstreeks met onze afdelingsspecialisten bellen omdat ze bijvoorbeeld op zoek zijn naar specifieke kennis.

Onze Chef-kok Rik van Diepen

onze
chef-kok

Tot slot is onze eigen chef-kok Rik van Diepen altijd bereikbaar voor onze vertegenwoordigers en klanten als culinair adviseur. In veel gevallen nemen onze vertegen- woordigers de chef mee naar de klant. Hij bekijkt dan samen met uw vertegenwoordiger hoe ze u het beste van dienst kunnen zijn. Zo kunnen zij op basis van hun vakkennis u bijvoorbeeld adviseren over routing in de keuken, het samenstellen van de menukaart, tips geven met betrekking tot kosten- calculatie om zo uw rendement te verhogen, enzovoorts.

Meer over Rik
Vegan burger

laatste
trends

Omdat u als ondernemer vaak maar weinig tijd heeft om alle ontwikkelingen in de branche te volgen, zien wij het als onze taak om u daarbij te ondersteunen. Onze vertegenwoordigers zitten elke dag bovenop de laatste trends en ontwikkelingen en weten precies welke nieuwe producten of diensten passen bij welke relatie. Onze afdeling verkoop is een team van medewerkers met onvervalste passie voor horeca. Zij staan elke dag voor u klaar om gezamenlijk met u, uw gasten blijvend te verrassen!

Bekijk onze aanbiedingen
Boom receptie Ambacht 14

Verkoop Binnendienst
VHC Jongens

kom in
contact

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.