“Vanaf het prille begin staat bij VHC Jongens kwaliteit en veiligheid hoog op de prioriteitenlijst.”

onze
certificeringen

BLK Certificaat

Laatste update: 4 mei 2023

Download certificaat

BRC Certificaat

Laatste update: 7 maart 2024

Download certificaat

BIO Certificaat

Laatste update: 8 december 2023

Download certificaat

certificeringen
kwaliteit én veiligheid

Vanaf het prille begin staat bij VHC Jongens kwaliteit en veiligheid hoog op de prioriteitenlijst. In de branche waren wij dan ook één van eerste met een ISO 9001 en HACCP certificering. Vandaag de dag zijn we BRC Storage & Distribution issue3 gecertificeerd op AA-niveau. Dit is voor deze wereldwijd erkende norm voor logistieke food-activiteiten het hoogst haalbare certificatie resultaat!

Elektrische vrachtwagen

jaarlijks
beoordeeld

Deze normering betekent dat wij niet alleen maar zeggen dat we kwalitatief de beste zijn, maar dat we dit ook kunnen aantonen. Elk jaar wordt VHC Jongens opnieuw beoordeeld door middel van een audit. Wij zijn er trots op dat we elk jaar met vlag en wimpel slagen voor dit prestigieuze examen. En voor jou, de horecaondernemer, is het een garantie dat je de juiste keuze hebt gemaakt omdat VHC Jongens altijd kwaliteit blijft leveren.

 

wat is een BRC storage & distribution certificering precies?

Teneinde een systematische en uniforme evaluatie van bedrijven die zich toeleggen op opslag, distributie of groothandel in voedingsmiddelen te bewerkstelligen, ontwikkelde de Engelse brancheorganisatie van distributeurs van voedingsmiddelen – het British Retail Consortium (BRC) – een variant op de gelijknamige voedselveiligheidsnorm BRC.

Naast de BRC Global Standard Food is de norm BRC Global Standard Storage & Distribution ontstaan, die als schakel beschouwd kan worden tussen producten van voedingsmiddelen enerzijds en retailers of cateraars anderzijds.

Het schema is opgebouwd rondom een viertal aspecten: opslag, distributie, groothandel en uitbesteding van diensten. Er wordt een beoordeling gedaan van het HACCP systeem en het kwaliteitsmanagementsysteem. Afhankelijk van de bedrijfsactiviteiten kan gekozen worden voor één of meerdere toetsingscombinaties: opslag, opslag en distributie of opslag en groothandel. Omdat wij met meer dan 90 vrachtwagens en bussen dagelijks de bestellingen naar onze klanten brengen heeft VHC Jongens BV gekozen voor opslag en distributie.

Anneke Kanters
Hoofd order & receptie

vragen over
onze certificeringen?

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.