“Sinds 2014 is VHC Jongens officieel van start gegaan met de eigen slagerij ‘Ragazzi’ (Italiaans voor Jongens) waarmee wij onze klanten dagelijks van topkwaliteit vlees, wild en gevogelte voorzien.”

vlees van
topkwaliteit

Met het openen van de slagerij heeft VHC Jongens alle afdelingen onder één dak en dat merken onze klanten. Niet alleen is de tijd tussen bestellen en leveren hiermee tot een minimum verkort, ook de controle op kwaliteit hebben wij nu volledig in eigen hand. Naast het vlees van de Centrale Markthallen in Amsterdam en uit de streek, importeren wij voor onze klanten aanvullend het mooiste vlees uit onder andere Europa en Zuid-Amerika. Dit alles onder leiding van onze eigen specialist die tevens het aanspreekpunt is voor advies en speciale wensen.

Bestel Ragazzi producten
Ragazzi Vlees

“Onze slagerij wordt aangestuurd door Erik Mens, vers- en vleesspecialist pur sang.”

Erik Mens Ragazzi afdeling specialist

verwerking
op maat

Er zijn bijna geen slagers meer in Nederland die zelf echt slachten en dat doen we bij VHC Jongens ook niet. Onze slagerij wordt aangestuurd door Erik Mens, vers- en vleesspecialist pur sang. Hij weet met zijn jarenlange ervaring in de branche, specifiek gericht op de horeca, dan ook precies waar hij het beste vlees kan inkopen om in Oostzaan op maat te verwerken en te assembleren voor onze dagelijkse leveringen aan klanten. De manier waarop dit gebeurt is geheel aan de horecaondernemer. Zo kan vlees op elk gewicht en als het moet per stuk verpakt worden. De meeste mensen kennen de Centrale Markthallen in Amsterdam, hier worden wekelijks 1.500 koeien en 300 kalveren geslacht voor verwerking. Een substantieel deel van ons vlees komt hier ook vandaan. Maar niet alleen.

vlees uit alle
windhoeken

Om de constante kwaliteit te waarborgen werken wij uitsluitend met vaste leveranciers voor alle producten. Op die manier weten wij precies wat we zelf mogen verwachten en zijn we zeker van wat wij onze klanten aanbieden. B-keuze bestaat niet en het woord ‘partijtjes’ komt niet voor in ons vocabulaire. Tenslotte is uw succes ons succes. Kip halen wij om die reden speciaal uit Frankrijk met het ‘Label Rouge’ certificaat, dat is echt de mooiste kip. Lamsvlees uit Nederland, Nieuw Zeeland en Schotland, bij uitstek de beste exportlanden voor dit vlees. Wild en Gevogelte komt voor een groot deel uit Oostzaan bij het gerenommeerde Cor Voet, de onbetwiste specialist op dit gebied en met een zeer flexibele voorraad waardoor onze klanten altijd verzekerd zijn van correcte leveringen. Ook importeren wij specifiek wild uit Europa zoals hert. Kalfsvlees komt uit meerdere landen.

Zo is het Galicische ras uit Spanje van zeer bijzondere kwaliteit en biedt Nederland een specialisme op dit gebied in de vorm van het Moerkalf, het summum van kalfsvlees, gewoon uit Waterland. Varkensvlees komt relatief weinig voor in de horeca maar als we er toch mee werken dan alleen voorzien van het 2-sterren label ‘beter leven’. Zuid-Amerika mag in dit rijtje niet ontbreken. Brazilië is een belangrijk land van herkomst voor een groot deel van al het rundvlees in Nederland. Uruguay is hofleverancier voor het meest kwalitatieve Hereford rund.

Erik Mens
Salesmanager Vlees & Vers

vragen over ons
assortiment?

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

aanbevolen
artikelen

Alle Vlees inspiratie »
Livar, het Limburgs Kloostervarken

Nieuw

Livar, Het Limburgs Kloostervarken

Smaak als beloning voor goede zorg!

Lees meer
Rib roast van de BBQ

Recept

Rib roast van de BBQ

Rib roast van de BBQ met rib rub.

Lees meer
Chefs Gemak - Beef chuck-eye sandwich met met relish, cheddar en jalapeño

Chefs Gemak

Beef chuck-eye sandwich

Beef chuck-eye sandwich met met relish, cheddar en jalapeño.

Lees meer