“VHC Jongens gaat verder dan alleen het bevoorraden van je keuken. Wij bieden als service ook het opleiden, bijscholen, inspireren en ondersteunen van klanten in de vorm van workshops, masterclasses, inspiratiedagen, trainingen en excursies. VHC Jongens verzorgt alle evenementen geheel kosteloos. Houd deze pagina goed in de gaten en blijf op de hoogte van interessante workshops, trainingen en inspiratie!”

terugblik
boerenjongens dag 2023

“Dit was echt weer zo’n moment om te herontdekken hoeveel geweldige leveranciers er op steenworp afstand van het restaurant te vinden zijn. Een oproep aan iedereen om prachtige gerechtjes te maken waarvan de optelsom van ingrediënten hooguit 230 km afgelegd hebben”. Kidus Houwen (Jongwijs), Winnaar van de Boerenjongens Dag glundert van oor tot oor nadat bekent wordt gemaakt dat zijn gerecht de jury het meest heeft overtuigd. Bekijk de aftermovie van de Boerenjongens Dag, in samenwerking met Voedsel Verbindt en helemaal in het teken van Biodiversiteit op je Bord.

experience center
agenda

Euro-toques partner VHC Jongens masterclass

Masterclass

Afgelast

Culinair met Euro-Toques

Deze middag zal Jouke-Piet Drijfhout zijn unieke inzichten met jullie delen en jullie voorzien van waardevolle tips en tricks.

Lees meer
Terras seizoen inspiratiedag Hoogseizoen

inspiratiedag

4 maart 2024 vanaf 11:00

Hoogseizoen

Op de Inspiratiedag Hoogseizoen laten diverse leveranciers je kennismaken met nieuwe producten en innovaties in de wereld van eten, drinken en non-food.

Lees meer
Cocktails

Training

11 maart 2024 vanaf 9.00

HorecaToppers

HorecaToppers; hoe haal ik ze binnen en hoe behoud ik ze?

Lees meer
Masterclass Cressperience

Masterclass

8 april 2024 vanaf 13.00

Cressperience

Hoe kies je de juiste smaakcombinatie voor jouw gerecht en welke unieke twist kunnen deze kleine smaakbommen toevoegen? Ontdek dit en nog veel meer tijdens de Cressperience!

Lees meer

Annet van Lohuizen
Senior Accountmanager

vragen
over onze
workshops?

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.