“Wat is de beste menukaart voor jouw horecazaak? Een kaart waar gasten voor terugkomen, die past bij het keukenteam én voldoende rendement oplevert. Hoe doe je dat met de uitdagingen van vandaag de dag? Het loont om daarover te sparren met iemand die misschien nog veel meer voor je zaak kan betekenen.”

een eigen chef-kok
voor jouw gemak

Rik was jarenlang werkzaam als chef-kok in verschillende restaurants, waaronder Hoop op d’Swarte Walvis in Zaandam, Beets in Haarlem en Blakes in Amsterdam. Sinds 2018 is hij culinair adviseur bij VHC Jongens en is het Experience & Training Center in Oostzaan zijn thuisbasis. Hier bedenkt en ontwerpt hij (naast het ondersteunen van onze workshops en het Horeca Vakcollege) inspiratie voor culinaire recepten voor de horecakeuken. Neem Chefs Gemak, het nieuwste innovatieve concept gemaksgerechten dat tijdens ons 80-jarige jubileum werd gelanceerd.

Meer over Chefs Gemak

brede
ondersteuning

Rik adviseert niet alleen in de zoektocht naar de juiste producten, bereidingstechnieken en menusamenstelling, maar maakt ook samen met klanten een goede kostprijsberekening.

“Koks gebruiken onze demokeuken om proef te koken, bijvoorbeeld als hun eigen keuken daar te klein voor is. We hebben zelfs een fotolokaal. Kortom: er zijn hier genoeg faciliteiten om je voordeel mee te doen. Het geeft mij een kick als we een bedrijf echt hebben geholpen.”

Rik van Diepen, Culinair adviseur
Bekijk recepten »

Rik van Diepen
Culinair Adviseur

culinair
advies nodig?

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.