“Veel horecaondernemers zijn zelf actief in hun bedrijf, waardoor er vaak bepaalde zaken blijven liggen die wel heel belangrijk zijn. Af en toe kritisch naar de samenstelling van de menukaart kijken, een keer een echt goede kostprijsberekening maken, actief zoeken naar alternatieven voor dure en specifieke producten, enzovoort.”

Onze Chef-kok Rik van Diepen

een eigen chef-kok
voor jouw gemak

Om onze klanten te kunnen ondersteunen en adviseren beschikken wij over onze eigen chef-kok, Rik van Diepen. Behalve de aanvullende expertise is ook de flexibele inzet een belangrijke eigenschap van onze chef. Deze ondersteuning bieden wij onze klanten namelijk zowel in onze professionele demonstratiekeuken, als op locatie. Zo kan het wenselijk zijn dat het maken en verder uitwerken van recepten bij ons in Oostzaan gebeurt, zodat de eigen operationele keuken daar geen last van ondervindt, terwijl het bijhouden van allergeneninformatie en het maken van een hygiëneplan juist beter op locatie kan plaatsvinden. Rik van Diepen heeft onder andere gewerkt bij Hoop op d’Swarte Walvis in Zaandam, Beets in Haarlem en Blakes in Amsterdam.

Bekijk recepten

Opleidingen

Amsterdam: – Gespecialiseerd kok – Basis brood & banket – SVH Leermeester Dick Leek Beverwijk, Waterakkers Heemskerk, Bij de Buurvrouw steakhouse Heemskerk, De Jonge Halewijn Beverwijk, Huis ter Zaanen Wormerveer, Beets Haarlem, Duinlust Overveen, Blakes Amsterdam, Hoop op d’Swarte Walvis Zaandam, Horizon College Heerhugowaard.

Rik van Diepen
Culinair Adviseur

culinair
advies nodig?

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.