volg de
instructies
- Kook de gecondenseerde melk zachtjes met gesloten verpakking in een pan water voor ongeveer 2 uur of gebruik een stoomoven.
- Rooster de hazelnoten met een beetje hazelnootolie in de oven op 160 graden voor ongeveer 12 minuten, tot ze goed bruin zijn. Vergeet niet om ze tussendoor door elkaar te schudden.
- Kook 1 dl water met suiker totdat het een suikerstroop wordt.
- Draai het eiwit op de hoogste snelheid en voeg de suikerstroop toe totdat het mengsel stevig is.
- Breek de hazelnoten grof en spatel deze voorzichtig door het geslagen eiwit.
- Spuit de meringue op een ovenplateau met vetvrij papier of een siliconenmat en bak het in de oven voor ongeveer 2,5 uur, totdat ze droog en bros zijn.
- Meng de gecondenseerde melk met de gelatine en half geslagen slagroom tot de gewenste dikte. Bewaar het mengsel in de koeling in een spuitzak.
- Frituur de chocolade kroepoek.
- Bouw de pavlova op samen met de meringue en de dulce de leche crème. Garneer het geheel met chocoladesaus, limoenrasp en de chocolade kroepoek.
" />
" />
" />
" />
" />
" />
