“Cannelloni met vlees, gegrilde radicchio, bechamelsaus en gorgonzola.”

dit heb
je nodig

Alles bestellen »

Radicchio Tardivo

Radicchio Tardivo

Per kilo
Art.nr.: 4538924

Bestellen
Surgital Cannelloni vlees

Cannelloni vlees

Doos à 3 kilo
Art.nr.: 4639011

Bestellen
Bechamel saus

Bechamelsaus

Pak à 500ml
Art.nr.: 2313584

Bestellen
Campina volle melk

Volle melk

Pak à 1 liter
Art.nr.: 1003018

Bestellen
Blad peterselie

Peterselie

Per bos
Art.nr.: 4510716

Bestellen
Gorgonzola

Gorgonzola

Per stuk à 1,5 kilo
Art.nr.: 4331774

Bestellen
Gkazas Olijfolie

Olijfolie

Fles à 500ml
Art.nr.: 2512714

Bestellen

aan
de slag

Zet een heerlijk gerecht op tafel! Onze culinair adviseur heeft de perfecte ingrediënten alvast voor je uitgezocht. Meer weten over onze culinair adviseur? Klik op de link hieronder en ontdek hoe hij jouw culinaire creaties naar een hoger niveau tilt!

Meer over onze chef-kok
Cannelloni met gegrilde radicchio

volg de
instructies

  1. Leg de cannelloni in een ovenschaal.
  2. Meng de bechamel aan met 1/3 volle melk en breng op smaak met peper en zout.
  3. Smeer de bovenkant van de cannelloni in met de bechamelsaus en gaar voor 15 minuten op 160 graden in de oven.
  4. Bedek de bovenkant van de cannelloni met de gorgonzola en gratineer dit kort mee.
  5. Smeer de radicchio in met wat olijfolie en grill deze aan beide kanten.
  6. Breng op smaak met peper en zout.
  7. Dresseer op bord en besprenkel met wat olijfolie.

Rik van Diepen
Culinair Adviseur

vraag het
aan de chef

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.