Looptijd: 23 juni 2025 - 13 juli 2025
Project
VHC Jongens omarmt het ‘Biodiversiteit op je Bord’ programma van Dutch Cuisine, een organisatie van en voor chefs.
23/06/2025 – 13/07/2025
Lees meerPromo
Geef met Beemster kaas smaak aan elk moment. Van een plak voor op de boterham of tosti, heerlijke flakes voor over je pastagerecht, tot aan de meest smaakvolle blokjes kaas voor de borrel.
23/06/2025 – 13/07/2025
Lees meerChefs Gemak
Pompoendonut met serranoham en uien marmelade.
23/06/2025 – 13/07/2025
Lees meerWijnstreek
Herbergt een groeiende wijnindustrie verspreid over vele hectaren wijngaarden.
23/06/2025 – 13/07/2025
Lees meerChefs Gemak
Geglaceerde kalfssukade met bloemkoolcrème en doperwten.
23/06/2025 – 13/07/2025
Lees meerChefs Gemak
Chocolademousse met aardbeien, pistache en geslagen room.
23/06/2025 – 13/07/2025
Lees meer