“Oosterse pompoensoep met geroosterde flespompoen, brisket en kervel”

dit heb
je nodig

Alles bestellen

flespompoen

Flespompoen

Per kilo
Artikel nr.: 4519198

Bestellen

Oosterse pompoensoep

Emmer à 1 lt
Artikel nr.: 2100030

Bestellen

Smokey beef brisket kant en klaar

Per stuk à ca. 1,5 kg
Artikel nr.: 3755149

Bestellen

Kervel

Per bos
Artikel nr.: 4510469

Bestellen

Pompoenpitolie

Fles à 250 ml
Artikel nr.: 2323426

Bestellen

Five spices

Blik à 600 gr
Artikel nr.: 2143725

Bestellen

Zonnebloemolie

Fles à 1 lt
Artikel nr.: 2512219

Bestellen

aan
de slag

Zet een heerlijk recept op tafel! Onze culinair adviseur heeft de perfecte ingrediënten alvast voor je uitgezocht. Meer weten over onze culinair adviseur? Klik op de link hieronder en ontdek hoe hij jouw culinaire creaties naar een hoger niveau tilt!

Flespompoen gerecht 1

volg de
instructies

Basis bereiding flespompoen

  1. Schil de flespompoen en snij in gelijke plakken.
  2. Smeer de pompoen in met olie en de five spices kruiden.
  3. Vacumeer de pompoen stoom gaar in de oven op 100 graden voor ongeveer 20-24 minuten.

Bereiding gerecht

  1. Rooster de pompoen blokjes in de oven op 180 graden (7-8 minuten).
  2. Verwarm de soep.
  3. Garneer het gerecht af met de pompoen blokjes, geplukte brisket, kervel en de pompoenpitolie.

Rik van Diepen
Culinair Adviseur

vragen?
neem contact op

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Yuzu met mango

Chefs Gemak

Yuzu bavarois met mango

Yuzu bavarois met mango, kokos, pecan en munt.

Lees meer
oosterse asperges

Chefs Gemak

Oosterse asperges met omelet

Oosterse asperges met sesamdressing, omelet en cherry tomaat.

Lees meer
Cannelloni asperges

Chefs Gemak

Cannelloni met krokante asperges

Spinazie- en ricottacannelloni met krokante asperges en groene kruidencrumble.

Lees meer