“Pompoen uit de oven met short ribs en kingboleet”

dit heb
je nodig

Alles bestellen

flespompoen

Flespompoen

Per kilo
Artikel nr.: 4519198

Bestellen

Runder short rib kant en klaar

Pak 4 stuks à ca. 300 gr
Artikel nr.: 3755123

Bestellen

Kingboleet

Doos à 1 kg
Artikel nr.: 4533015

Bestellen

Pompoenpuree

Emmer à 1 lt
Artikel nr.: 4375037

Bestellen

Kalfs jus de veau

Pak à 1 lt
Artikel nr.: 3757202

Bestellen

Five spices

Blik à 600 gr
Artikel nr.: 2143725

Bestellen

Zonnebloemolie

Fles à 1 lt
Artikel nr.: 2512219

Bestellen

aan
de slag

Zet een heerlijk recept op tafel! Onze culinair adviseur heeft de perfecte ingrediënten alvast voor je uitgezocht. Meer weten over onze culinair adviseur? Klik op de link hieronder en ontdek hoe hij jouw culinaire creaties naar een hoger niveau tilt!

volg de
instructies

Basis bereiding flespompoen

  1. Schil de flespompoen en snij in gelijke plakken.
  2. Smeer de pompoen in met olie en de five spices kruiden.
  3. Vacumeer de pompoen stoom gaar in de oven op 100 graden voor ongeveer 20-24 minuten.

Bereiding gerecht

  1. Verwarm de glaceerde short rib in de oven 8-10 minuten op 180 graden.
  2. Verwarm de gestoomde pompoensteak/plak in de oven 7-8 minuten op 180 graden.
  3. Snijd de kingboleet in de lengte doormidden, besprenkel met beetje olie, peper en zout, en gaar het in de oven 7-8 minuten op 180 graden.
  4. Verwarm de pompoencrème en dresseer het gerecht.
  5. Garneer het af met cress.

Rik van Diepen
Culinair Adviseur

vragen?
neem contact op

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Yuzu met mango

Chefs Gemak

Yuzu bavarois met mango

Yuzu bavarois met mango, kokos, pecan en munt.

Lees meer
oosterse asperges

Chefs Gemak

Oosterse asperges met omelet

Oosterse asperges met sesamdressing, omelet en cherry tomaat.

Lees meer
Cannelloni asperges

Chefs Gemak

Cannelloni met krokante asperges

Spinazie- en ricottacannelloni met krokante asperges en groene kruidencrumble.

Lees meer