“Geroosterde flespompoen met roquefort, macadamia, courgettesalade en kerriepoeder”

dit heb
je nodig

Alles bestellen

flespompoen

Flespompoen

Per kilo
Artikel nr.: 4519198

Bestellen

Roquefort kaas

Per stuk à 125 gr
Artikel nr.: 4333340

Bestellen

Macadamia noten

Bak à 900 gr
Artikel nr.: 2737263

Bestellen

Kerriepoeder madras

Bus à 500 gr
Artikel nr.: 2133594

Bestellen

Courgette spirelli

Bak à 500 gr
Artikel nr.: 4524337

Bestellen

Five spices

Blik à 600 gr
Artikel nr.: 2143725

Bestellen

Zonnebloemolie

Fles à 1 lt
Artikel nr.: 2512219

Bestellen

aan
de slag

Zet een heerlijk recept op tafel! Onze culinair adviseur heeft de perfecte ingrediënten alvast voor je uitgezocht. Meer weten over onze culinair adviseur? Klik op de link hieronder en ontdek hoe hij jouw culinaire creaties naar een hoger niveau tilt!

volg de
instructies

Basis bereiding flespompoen

  1. Schil de flespompoen en snij in gelijke plakken.
  2. Smeer de pompoen in met olie en de five spices kruiden.
  3. Vacumeer de pompoen stoom gaar in de oven op 100 graden voor ongeveer 20-24 minuten.

Bereiding gerecht

  1. Meng de macademia noten met een beetje kerriepoeder en rooster ze in de oven op 180 graden (4-5 minuten).
  2. Rooster de pompoensteak in de oven op 180 graden (± 8 minuten).
  3. Meng de courgette spirelli met iets olijfolie, peper en zout en leg op de pompoen.
  4. Gaar dit voor 4 minuten in de oven op 180 graden.
  5. Dresseer de pompoensteak op bord met de roquefort en macademia noten.
  6. Garneer het af met de cress.

Rik van Diepen
Culinair Adviseur

vragen?
neem contact op

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Yuzu met mango

Chefs Gemak

Yuzu bavarois met mango

Yuzu bavarois met mango, kokos, pecan en munt.

Lees meer
oosterse asperges

Chefs Gemak

Oosterse asperges met omelet

Oosterse asperges met sesamdressing, omelet en cherry tomaat.

Lees meer
Cannelloni asperges

Chefs Gemak

Cannelloni met krokante asperges

Spinazie- en ricottacannelloni met krokante asperges en groene kruidencrumble.

Lees meer