“Pulled chicken salad met Parmezaanse kaas en Ceasar dressing”

dit heb
je nodig

Alles bestellen

Pulled chicken

Bak à 1 kg
Artikel nr.: 3758101

Bestellen

Little gem geplukt

Zak à 1 kg
Artikel nr.: 4591617

Bestellen

Parmezaanse kaasflakes

Zak à 500 gr
Artikel nr.: 4330271

Bestellen

Caesar dressing

Emmer à 1 lt
Artikel nr.: 2314623

Bestellen

Streaky bacon

Bak à 500 gr
Artikel nr.: 4311015

Bestellen

Parmesan Decor

Doos 50 stuks à 20 gr
Artikel nr.: 2790112

Bestellen

Salade croutons knoflook

Bak à 500 gr
Artikel nr.: 2307115

Bestellen

aan
de slag

Zet een heerlijk recept op tafel! Onze culinair adviseur heeft de perfecte ingrediënten alvast voor je uitgezocht. Meer weten over onze culinair adviseur? Klik op de link hieronder en ontdek hoe hij jouw culinaire creaties naar een hoger niveau tilt!

volg de
instructies

  1. Zet de pulled chicken en de streaky bacon in de oven voor 3 minuten op 180 graden.
  2. Snijd de little gem.
  3. Meng de little gem sla met de pulled chicken, parmezaanse kaas en croutons breng het op smaak met de Caesar dressing.
  4. Garneer de salade af met de bacon en parmesan decor.

Rik van Diepen
Culinair Adviseur

vragen?
neem contact op

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Yuzu met mango

Chefs Gemak

Yuzu bavarois met mango

Yuzu bavarois met mango, kokos, pecan en munt.

Lees meer
oosterse asperges

Chefs Gemak

Oosterse asperges met omelet

Oosterse asperges met sesamdressing, omelet en cherry tomaat.

Lees meer
Cannelloni asperges

Chefs Gemak

Cannelloni met krokante asperges

Spinazie- en ricottacannelloni met krokante asperges en groene kruidencrumble.

Lees meer