“Gebakken kabeljauw met knolselderij, luchtige cepes saus en pompoencrème”

dit heb
je nodig

Alles bestellen

Kabeljauw rug zonder vel

Dit artikel is
te bestellen via ATL

Pompoencrème

Emmer à 1 lt
Artikel nr.: 4375037

Bestellen

Knolselderij spirelli

Bak à 500 gr
Artikel nr.: 4524353

Bestellen

Tahoon cress

Per bakje
Artikel nr.: 4534782

Bestellen

Hollandaisesaus

Emmer à 1 lt
Artikel nr.: 2314699

Bestellen

Cepes poeder

Pot à 500 gr
Artikel nr.: 2033059

Bestellen

aan
de slag

Zet een heerlijk recept op tafel! Onze culinair adviseur heeft de perfecte ingrediënten alvast voor je uitgezocht. Meer weten over onze culinair adviseur? Klik op de link hieronder en ontdek hoe hij jouw culinaire creaties naar een hoger niveau tilt!

volg de
instructies

  1. Meng de cepes poeder met de Hollandaise. Maak met een garde of staafmixer de saus klont vrij en doe dit in een sifon.
  2. Belucht de sifon met een patroon en zet deze warm (± 65 graden).
  3. Bak de kabeljauw aan beide kanten goudbruin. Leg op een oven plateau en breng op smaak met peper en zout.
  4. Meng de knolselderij spirelli met olijfolie, peper en zout en leg op de kabeljauw.
  5. Gaar de kabeljauw met knolselderij in de oven op 180 graden (± 6 minuten).
  6. Verwarm de pompoen crème en dresseer het gerecht.
  7. Garneer af met de cress.

Rik van Diepen
Culinair Adviseur

vragen?
neem contact op

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Yuzu met mango

Chefs Gemak

Yuzu bavarois met mango

Yuzu bavarois met mango, kokos, pecan en munt.

Lees meer
oosterse asperges

Chefs Gemak

Oosterse asperges met omelet

Oosterse asperges met sesamdressing, omelet en cherry tomaat.

Lees meer
Cannelloni asperges

Chefs Gemak

Cannelloni met krokante asperges

Spinazie- en ricottacannelloni met krokante asperges en groene kruidencrumble.

Lees meer