“Gepofte aardappel met smokey brisket, rode kool salade en frambozendressing”

dit heb
je nodig

Alles bestellen

Smokey beef brisket kant en klaar

Per stuks à ca. 1,5 kg
Artikel nr.: 3755149

Bestellen

Rode kool gesneden 2mm

Zak à 1 kg
Artikel nr.: 4528909

Bestellen

Appel granny blok 5mm

Bak à 1 kg
Artikel nr.: 4525103

Bestellen

Frambozendressing

Emmer à 1 lt
Artikel nr.: 2314649

Bestellen

Aioli

Emmer à 1 lt
Artikel nr.: 2315150

Bestellen

Pof aardappel

Zak à 4 pakjes
Artikel nr.: 4505329

Bestellen

Red root relish

Emmer à 1200 gr
Artikel nr.: 2313526

Bestellen

aan
de slag

Zet een heerlijk recept op tafel! Onze culinair adviseur heeft de perfecte ingrediënten alvast voor je uitgezocht. Meer weten over onze culinair adviseur? Klik op de link hieronder en ontdek hoe hij jouw culinaire creaties naar een hoger niveau tilt!

volg de
instructies

  1. Hol de gepofte aardappel uit en gebruik de inhoud om eventueel een rosti, gratin of quiche van te maken.
  2. Pluk de brisket en verwarm dit gecontroleerd in een pannetje op middelmatig vuur.
  3. Meng de rode kool met de frambozendressing en Granny Smith appel blokjes.
  4. Meng de aioli met de red root relish.
  5. Verwarm de gepofte aardappel in de oven en vul met de smokey brisket en de rode kool salade.
  6. Top af met de red root relish aioli.

Rik van Diepen
Culinair Adviseur

vragen?
neem contact op

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Yuzu met mango

Chefs Gemak

Yuzu bavarois met mango

Yuzu bavarois met mango, kokos, pecan en munt.

Lees meer
oosterse asperges

Chefs Gemak

Oosterse asperges met omelet

Oosterse asperges met sesamdressing, omelet en cherry tomaat.

Lees meer
Cannelloni asperges

Chefs Gemak

Cannelloni met krokante asperges

Spinazie- en ricottacannelloni met krokante asperges en groene kruidencrumble.

Lees meer