“Melted toast met arrabbiata saus, geroosterde portobello, bechamelsaus en gruyère”

dit heb
je nodig

Alles bestellen

Desem wit

Doos 6 stuks à 1100 gr
Artikel nr.: 4625375

Bestellen

Gruyère rasp

Zak à 1 kg
Artikel nr.: 4332160

Bestellen

Bechamel

Pak à 500 gr
Artikel nr.: 4371100

Bestellen

Arrabbiata saus

Emmer à 1 lt
Artikel nr.: 2314657

Bestellen

Portobello gesneden

Zak à 1 kg
Artikel nr.: 4591758

Bestellen

Rucola

Bak à 125 gr
Artikel nr.: 4513356

Bestellen

Olijfolie extra virgin

Fles à 1 lt
Artikel nr.: 2512110

Bestellen

aan
de slag

Zet een heerlijk recept op tafel! Onze culinair adviseur heeft de perfecte ingrediënten alvast voor je uitgezocht. Meer weten over onze culinair adviseur? Klik op de link hieronder en ontdek hoe hij jouw culinaire creaties naar een hoger niveau tilt!

volg de
instructies

  1. Snijd plakken van het zuurdesembrood.
  2. Besmeer de bovenste sandwich plak met bechamel en gruyère en gratineer deze in de oven tot goudbruin gekleurd.
  3. Besprenkel de onderste plak brood met olie en toast deze in de oven.
  4. Bak de portobello in de pan kort en bondig.
  5. Smeer de onderste plak broos in met de arrabbiata en leg hierop de portobello plakjes.
  6. Leg de rucola en vervolgens de gegratineerde plak brood erop en serveer.

Rik van Diepen
Culinair Adviseur

vragen?
neem contact op

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Yuzu met mango

Chefs Gemak

Yuzu bavarois met mango

Yuzu bavarois met mango, kokos, pecan en munt.

Lees meer
oosterse asperges

Chefs Gemak

Oosterse asperges met omelet

Oosterse asperges met sesamdressing, omelet en cherry tomaat.

Lees meer
Cannelloni asperges

Chefs Gemak

Cannelloni met krokante asperges

Spinazie- en ricottacannelloni met krokante asperges en groene kruidencrumble.

Lees meer