“Brioche sandwich met gerookte eendenborst en vijgen”

dit heb
je nodig

Alles bestellen

Gerookte eendenborst

Pak à ca. 500 gr
Artikel nr.: 3735894

Bestellen

Brioche gesneden

Doos 5 stuks à 860 gr
Artikel nr.: 4623519

Bestellen

Vijgentapenade

Pot à 325 gr
Artikel nr.: 2132273

Bestellen

Vijgen vers

Per stuk
Artikel nr.: 4516467

Bestellen

Ghoa cress

Per bakje
Artikel nr.: 4592293

Bestellen

Balsamico

Fles à 250 ml
Artikel nr.: 2140804

Bestellen

aan
de slag

Zet een heerlijk recept op tafel! Onze culinair adviseur heeft de perfecte ingrediënten alvast voor je uitgezocht. Meer weten over onze culinair adviseur? Klik op de link hieronder en ontdek hoe hij jouw culinaire creaties naar een hoger niveau tilt!

volg de
instructies

  1. Snijd de brioche in de gewenste vorm en smeer in met een beetje olie.
  2. Bak de brioche bakken in de oven op 180 graden (3-4 minuten).
  3. Snijd de verse vijgen in partjes brand kort.
  4. Smeer de brioche in met de tapenade.
  5. Beleg met de gesneden eendenborst en de vijg partjes.
  6. Garneer af met de cress en balsamico.

Rik van Diepen
Culinair Adviseur

vragen?
neem contact op

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Yuzu met mango

Chefs Gemak

Yuzu bavarois met mango

Yuzu bavarois met mango, kokos, pecan en munt.

Lees meer
oosterse asperges

Chefs Gemak

Oosterse asperges met omelet

Oosterse asperges met sesamdressing, omelet en cherry tomaat.

Lees meer
Cannelloni asperges

Chefs Gemak

Cannelloni met krokante asperges

Spinazie- en ricottacannelloni met krokante asperges en groene kruidencrumble.

Lees meer