“Karamel koek met chocolademousse, crème anglaise en nougat parfait”

dit heb
je nodig

Alles bestellen

Nougat glacé

Doos 30 stuks à 60 gr
Artikel nr.: 4623923

Bestellen

Chocolademoussepoeder puur

Zak à 800 gr
Artikel nr.: 2320224

Bestellen

Crème anglaise bourbon

Fles à 1 lt
Artikel nr.: 4300191

Bestellen

Feuilletée karamel

Bak à 75 stuks
Artikel nr.: 4630944

Bestellen

Choc'n chip cookies

Bak à 750 gr
Artikel nr.: 3130747

Bestellen

Volle melk

Pak à 1 lt
Artikel nr.: 1003018

Bestellen

aan
de slag

Zet een heerlijk recept op tafel! Onze culinair adviseur heeft de perfecte ingrediënten alvast voor je uitgezocht. Meer weten over onze culinair adviseur? Klik op de link hieronder en ontdek hoe hij jouw culinaire creaties naar een hoger niveau tilt!

volg de
instructies

  1. Sla de chocolademousse op en laat dit, afgedekt met plasticfolie, 1 uur in de koelkast opstijven.
  2. Vul het spuitflesje met de crème anglaise.
  3. Snijd de nougat glacé in de lengte doormidden.
  4. Leg de nougat glacé op een bord en dresseer het gerecht af met de karamelkoek en een qeunelle chocolademousse.
  5. Garneer het geheel af met de saus, cress en cookies.

Rik van Diepen
Culinair Adviseur

vragen?
neem contact op

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Yuzu met mango

Chefs Gemak

Yuzu bavarois met mango

Yuzu bavarois met mango, kokos, pecan en munt.

Lees meer
oosterse asperges

Chefs Gemak

Oosterse asperges met omelet

Oosterse asperges met sesamdressing, omelet en cherry tomaat.

Lees meer
Cannelloni asperges

Chefs Gemak

Cannelloni met krokante asperges

Spinazie- en ricottacannelloni met krokante asperges en groene kruidencrumble.

Lees meer