“Nougat glacé met Nutella en amarena kersen”

dit heb
je nodig

Alles bestellen

Nougat glacé

Doos 30 stuks à 60 gr
Artikel nr.: 4623923

Bestellen

Nougatine dip

Emmer à 3500 gr
Artikel nr.: 3130581

Bestellen

Amarena kersen op siroop

Pot à 890 gr
Artikel nr.: 2038009

Bestellen

Hazelnootpasta

Pot à 600 gr
Artikel nr.: 2060052

Bestellen

aan
de slag

Zet een heerlijk recept op tafel! Onze culinair adviseur heeft de perfecte ingrediënten alvast voor je uitgezocht. Meer weten over onze culinair adviseur? Klik op de link hieronder en ontdek hoe hij jouw culinaire creaties naar een hoger niveau tilt!

volg de
instructies

  1. Bestrijk de nougat glacé aan beiden kanten met Nutella.
  2. Bestrooi de Nutella met de nougatine dip.
  3. Dresseer het gerecht af met de amarena kersen.

Rik van Diepen
Culinair Adviseur

vragen?
neem contact op

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Yuzu met mango

Chefs Gemak

Yuzu bavarois met mango

Yuzu bavarois met mango, kokos, pecan en munt.

Lees meer
oosterse asperges

Chefs Gemak

Oosterse asperges met omelet

Oosterse asperges met sesamdressing, omelet en cherry tomaat.

Lees meer
Cannelloni asperges

Chefs Gemak

Cannelloni met krokante asperges

Spinazie- en ricottacannelloni met krokante asperges en groene kruidencrumble.

Lees meer