“‘Borrelplank’ smokey brisket burnt ends”

dit heb
je nodig

Alles bestellen

Smokey beef brisket kant en klaar

Per stuks à ca. 1,5 kg
Artikel nr.: 3755149

Bestellen

Bloemenhoning

Fles à 500 gr
Artikel nr.: 2005248

Bestellen

Korean BBQ sauce

Fles à 1000 ml
Artikel nr.: 2146472

Bestellen

Juicy mais ribs

Zak à 1500 gr
Artikel nr.: 4600773

Bestellen

Bugles nacho-cheese

Doos 24 stuks à 30 gr
Artikel nr.: 2780197

Bestellen

Rauwkost tomaten salsa

Bak à 1 kg
Artikel nr.: 4520319

Bestellen

Padron vers

Per kilo
Artikel nr.: 4590205

Bestellen

aan
de slag

Zet een heerlijk recept op tafel! Onze culinair adviseur heeft de perfecte ingrediënten alvast voor je uitgezocht. Meer weten over onze culinair adviseur? Klik op de link hieronder en ontdek hoe hij jouw culinaire creaties naar een hoger niveau tilt!

volg de
instructies

Brisket

  1. Snijd de brisket in grove stukken.
  2. Meng de honing met de Koreaan BBQ saus en meng de helft van de saus met de brisket.
  3. Doe de brisket met de saus in een vacuumzak en vacumeer deze.
  4. Bak de brisket 3-4 minuten in de oven op 230 graden, met 20% vocht, tot ze mooi goudbruin zijn.
  5. Meng nu de andere helft van de saus in een bekken met de brisket (burnt ends) en serveer met wat lente ui.
Maïsribs
  1. Doe wat olijfolie (en eventueel wat zout en fagitta kruidenmix) op de maïsribs en doe voor 4 minuten in de oven op 230 graden, met 20% vocht.
Padron pepers
  1. Meng de padron pepers met wat olijfolie en wat grof zeezout.
  2. Rooster de padron pepers af in de oven op 230 graden met 20% vocht voor ongeveer 3 minuten en serveer.
Bugels
  1. Doe de bugles in een bakjes en doe hier de tomaten rauwkost op en serveer naar wens met een pittige mayonaise.

Rik van Diepen
Culinair Adviseur

vragen?
neem contact op

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Yuzu met mango

Chefs Gemak

Yuzu bavarois met mango

Yuzu bavarois met mango, kokos, pecan en munt.

Lees meer
oosterse asperges

Chefs Gemak

Oosterse asperges met omelet

Oosterse asperges met sesamdressing, omelet en cherry tomaat.

Lees meer
Cannelloni asperges

Chefs Gemak

Cannelloni met krokante asperges

Spinazie- en ricottacannelloni met krokante asperges en groene kruidencrumble.

Lees meer