volg de
instructies
Brisket
- Snijd de brisket in grove stukken.
- Meng de honing met de Koreaan BBQ saus en meng de helft van de saus met de brisket.
- Doe de brisket met de saus in een vacuumzak en vacumeer deze.
- Bak de brisket 3-4 minuten in de oven op 230 graden, met 20% vocht, tot ze mooi goudbruin zijn.
- Meng nu de andere helft van de saus in een bekken met de brisket (burnt ends) en serveer met wat lente ui.
- Doe wat olijfolie (en eventueel wat zout en fagitta kruidenmix) op de maïsribs en doe voor 4 minuten in de oven op 230 graden, met 20% vocht.
- Meng de padron pepers met wat olijfolie en wat grof zeezout.
- Rooster de padron pepers af in de oven op 230 graden met 20% vocht voor ongeveer 3 minuten en serveer.
- Doe de bugles in een bakjes en doe hier de tomaten rauwkost op en serveer naar wens met een pittige mayonaise.