“In ons eigen Horeca Vakcollege ‘De Ambacht’ stomen we deelnemers klaar tot gediplomeerd SVH-kok, leermeester of keuken- en bedieningsassistent. Deelnemers volgen één dag per week les en brengen de rest van de week hun kennis in jouw bedrijf in de praktijk.”
Ontdek het aanbodVanwege het grote tekort aan horecapersoneel, heeft VHC Jongens de handen ineengeslagen met JustHoreca om het Horeca Vakcollege op te richten. Met dit opleidingsprogramma stomen chefs uit de dagelijkse horecapraktijk de deelnemers in 22 weken klaar voor het examen van het SVH-kok.
“Personeel vinden is al moeilijk, maar personeel voor je zaak behouden ook.”
Naar de website »Training
27 januari 2025 vanaf 10.00
HACCP training, mandatory requirement.
Training
27 januari 2025 vanaf 14.00
HACCP training, verplichte kost.
Beurs
13, 14, 15 & 16 januari 2025
Ontdek VHC Jongens tijdens de Horecava op 13, 14, 15 & 16 januari 2025!
"*" geeft vereiste velden aan