“In ons eigen Horeca Vakcollege ‘De Ambacht’ stomen we deelnemers klaar tot gediplomeerd SVH-kok, leermeester of keuken- en bedieningsassistent. Deelnemers volgen één dag per week les en brengen de rest van de week hun kennis in jouw bedrijf in de praktijk.”
Ontdek het aanbodVanwege het grote tekort aan horecapersoneel, heeft VHC Jongens de handen ineengeslagen met JustHoreca om het Horeca Vakcollege op te richten. Met dit opleidingsprogramma stomen chefs uit de dagelijkse horecapraktijk de deelnemers in 22 weken klaar voor het examen van het SVH-kok.
“Personeel vinden is al moeilijk, maar personeel voor je zaak behouden ook.”
Naar de website »Beurs
8, 9, 10 & 11 januari 2024
Wij willen iedereen bedanken die onze stand heeft bezocht en kennis heeft gemaakt met onze partners en concepten.
Beurs
25 & 26 maart 2024
Wij willen iedereen bedanken die onze stand heeft bezocht en kennis heeft gemaakt met onze partners en concepten.
Horeca vakcollege
9 juli 2024 vanaf 9.00
Bedrijven die alcohol willen verkopen beschikken over een drank- en horecavergunning. Daarin staat dat er altijd iemand in het bedrijf aanwezig moet zijn die beschikt over het diploma van Sociale Hygiëne.
"*" geeft vereiste velden aan
Partner
Met de keukenapparatuur van RATIONAL kunnen horecaondernemers hun productiviteit verhogen, tijd besparen en keukenprestaties verbeteren.
Private Label
Bied je gasten een unieke Texelse smaakervaring met Texels Trots! Ambacht en passie komen samen in heerlijke snacks.
Partner
FHC Formulebeheer beheert drie franchiseformules die ondernemers helpen om te groeien in de foodbranche.
Private Label
Houd je gerechten warm en smaakvol met de Fire & Flame brandpasta.
Partner
Number1 Catering onderscheidt zich door het aanbieden van kwalitatieve en smaakvolle producten.
Partner
Kaasfort Amsterdam is de basis waaruit de kazen worden gedistribueerd naar de horeca.