“In ons eigen Horeca Vakcollege ‘De Ambacht’ stomen we deelnemers klaar tot gediplomeerd SVH-kok, leermeester of keuken- en bedieningsassistent. Deelnemers volgen één dag per week les en brengen de rest van de week hun kennis in jouw bedrijf in de praktijk.”

Ontdek het aanbod

opleidings
programma

Vanwege het grote tekort aan horecapersoneel, heeft VHC Jongens de handen ineengeslagen met JustHoreca om het Horeca Vakcollege op te richten. Met dit opleidingsprogramma stomen chefs uit de dagelijkse horecapraktijk de deelnemers in 22 weken klaar voor het examen van het SVH-kok.

“Personeel vinden is al moeilijk, maar personeel voor je zaak behouden ook.”

Naar de website »

meer van
Horeca Vakcollege

Alles van Horeca Vakcollege
Vis gewassen onder de kraan met rubberen handschoenen volgens de HACCP regels

Training

27 januari 2025 vanaf 10.00

HACCP – ENG

HACCP training, mandatory requirement.

Lees meer
Vis gewassen onder de kraan met rubberen handschoenen volgens de HACCP regels

Training

27 januari 2025 vanaf 14.00

HACCP – NL

HACCP training, verplichte kost.

Lees meer
VHC Jongens op Horecava 2023

Beurs

13, 14, 15 & 16 januari 2025

Horecava

Ontdek VHC Jongens tijdens de Horecava op 13, 14, 15 & 16 januari 2025!

Lees meer

Anneke Kanters
Hoofd order & receptie

meer weten
over deze partner?

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.