“Ragazzi levert dagelijks topkwaliteit vlees, wild en gevogelte.”

greep uit het
Ragazzi assortiment

Doorzoek assortiment »

Ragazzi lamsbout

Lamsbout

Per stuk à 1,5 kilo
Art.nr.: 3757525

Bestellen
Ragazzi tartaar

Tartaar

Bak à 1 kilo
Art.nr.: 3707116

Bestellen
Runder Chuck-eye

Runder Chuck-eye

Per stuk à 2 kilo
Art.nr.: 3755115

Bestellen
Runder Sucade Kant & Klaar

Runder Sucade Kant & Klaar

Per stuk à 2 kilo
Art.nr.: 3755107

Bestellen
Hert Sucade

Hert Sucade

Per stuk à 700 gram
Art.nr.: 3736743

Bestellen

de horecaslagerij van
VHC Jongens

Ragazzi is de eigen horecaslagerij van VHC Jongens, die in 2014 is opgericht. Ragazzi, Italiaans voor Jongens, voldoet aan de meest uiteenlopende wensen. Ze leveren dagelijks topkwaliteit vlees, wild en gevogelte.  Met het openen van de slagerij heeft VHC Jongens alle afdelingen onder één dak en dat merken onze klanten. Niet alleen is de tijd tussen bestellen en leveren hiermee tot een minimum verkort, ook hebben we de controle op kwaliteit nu volledig in eigen hand.

Ragazzi Vlees

“Ragazzi werkt samen met slagerij Groen, die het meest arbeidsintensieve werk verricht. Hierdoor hebben we de ruimte om ons assortiment continu te verbeteren en te vernieuwen. In Oostzaan portioneren wij onder meer het rauwe vlees zoals biefstuk, ribeye en varkenshaas. Ook worden hier vlees- en kipproducten gemarineerd.”

Meer over Slagerij Groen

binnen
en buitenland

Ragazzi haalt de beste producten uit binnen- en buitenland. Van Frans gevogelte met het ‘Label Rouge’-certificaat tot kalfsvlees uit Noord-Spanje en rundvlees van dubbeldoelkoeien uit ons eigen land. We kijken ook in de eigen regio, onder meer voor wild en gevogelte van specialist Cor Voet hier in Oostzaan. Zo zorgen we voor een mooie mix van producten uit binnen- en buitenland.

Bekijk assortiment »

meer van
Ragazzi

Alles van Ragazzi
Surf en Turf met langoustine kreeften jus, kreeften bitterbal en grainfed biefstuk.

Recept

Surf en Turf met langoustine kreeften jus

Surf en Turf met langoustine kreeften jus, kreeften bitterbal en grainfed biefstuk.

Lees meer
Chefs Gemak - Brioche warme lamsham

Chefs Gemak

Brioche warme lamsham

Brioche warme lamsham met salade en specerijen yoghurt.

Lees meer
Chefs Gemak - Lamsbout met zoete aardappel

Chefs Gemak

Lamsbout met zoete aardappel

Geglaceerde lamsbout met zoete aardappel en harissa chutney.

Lees meer

Erik Mens
Salesmanager Vlees & Vers

meer weten
over dit concept?

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.