“Rendang tortilla’s met krokante uitjes, pico de gallo, kruiden yoghurt en violetaardappel”

dit heb
je nodig

Alles bestellen

Mini tortilla 6 inch

Pak 8 stuks à 200 gr
Artikel nr.: 2781583

Bestellen

Runder Rendang k&k

Zak à 1 kg
Artikel nr.: 3755074

Bestellen

Bresc salsa pico de gallo

Pot à 1000 gr
Artikel nr.: 21353510

Bestellen

Griekse Yoghurt 10%

Emmer à 1 lt
Artikel nr.: 1045211

Bestellen

Truffel aardappel

Per kg
Artikel nr.: 4505014

Bestellen

Go-tan gebakken uitjes

Zak à 500 gr
Artikel nr.: 2146034

Bestellen

aan
de slag

Zet een heerlijk recept op tafel! Onze culinair adviseur heeft de perfecte ingrediënten alvast voor je uitgezocht. Meer weten over onze culinair adviseur? Klik op de link hieronder en ontdek hoe hij jouw culinaire creaties naar een hoger niveau tilt!

Meer over onze chef-kok »

volg de
instructies

    1. Verwarm de rendang op gecontroleerd middelmatig vuur onder af en toe roeren.

    2. Kook de truffel aardappel gaar in de schil en pel deze.

    3. Meng de yoghurt met verse kruiden.

    4. Verwarm de tortilla’s. vul met de rendang, kruiden yoghurt en pico de gallo.

    5. Garneer de tortilla’s af met de krokante uitjes.

    6. Top eventueel extra af met vers gesneden lente ui of rode peper.

Rik van Diepen
Culinair Adviseur

vragen?
neem contact op

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Yuzu met mango

Chefs Gemak

Yuzu bavarois met mango

Yuzu bavarois met mango, kokos, pecan en munt.

Lees meer
oosterse asperges

Chefs Gemak

Oosterse asperges met omelet

Oosterse asperges met sesamdressing, omelet en cherry tomaat.

Lees meer
Cannelloni asperges

Chefs Gemak

Cannelloni met krokante asperges

Spinazie- en ricottacannelloni met krokante asperges en groene kruidencrumble.

Lees meer