“Geglaceerde short ribs met bloemkool, pesto en gezouten macadamianoten”

dit heb
je nodig

Alles bestellen

Runder Short-rib k&k ca. 300 gr

Pak à 4 st
Artikel nr.: 3755123

Bestellen

Bloemkoolcreme

Emmer à 1 lt
Artikel nr.: 4375029

Bestellen

Sapori di casa pesto genovese

Pot à 500 gr
Artikel nr.: 2317700

Bestellen

Van Wijck gezouten macadamia

Bak à 900 gr
Artikel nr.: 2737271

Bestellen

Kalfs Jus de Veau Joost&Paul

Pak à 1 lt
Artikel nr.: 3757202

Bestellen

Bloemkool

Per stuk
Artikel nr.: 4515021

Bestellen

aan
de slag

Zet een heerlijk recept op tafel! Onze culinair adviseur heeft de perfecte ingrediënten alvast voor je uitgezocht. Meer weten over onze culinair adviseur? Klik op de link hieronder en ontdek hoe hij jouw culinaire creaties naar een hoger niveau tilt!

Meer over onze chef-kok »

volg de
instructies

    1. Pak de short ribs uit de verpakking. Vang de jus op, voeg dezelfde hoeveelheid jus de veau toe en reduceer alles tot de helft.

    2. Verwarm de short ribs in een oven ±8 min 180 graden en lak af met de jus.

    3. Verwarm de bloemkoolcrème en voeg er de pesto aan toe.

    4. Hak de macadamia fijn en rasp de bloemkool.

Rik van Diepen
Culinair Adviseur

vragen?
neem contact op

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Yuzu met mango

Chefs Gemak

Yuzu bavarois met mango

Yuzu bavarois met mango, kokos, pecan en munt.

Lees meer
oosterse asperges

Chefs Gemak

Oosterse asperges met omelet

Oosterse asperges met sesamdressing, omelet en cherry tomaat.

Lees meer
Cannelloni asperges

Chefs Gemak

Cannelloni met krokante asperges

Spinazie- en ricottacannelloni met krokante asperges en groene kruidencrumble.

Lees meer