Biodiversiteit Op Je Bord
lancering
Met steun van de provincie Noord-Holland is VHC Jongens samen met Dutch Cuisine, de gemeenten Amsterdam en Haarlem, BIO NH, Caring Farmers en Zuivel van Reijer betrokken bij de lancering van dit programma.
Wij doen er alles aan om de komende periode steeds meer ‘biodiversiteitvriendelijk’ geproduceerde producten duidelijk herkenbaar in ons assortiment op te nemen. Daarnaast gaan we een koplopergroep horeca- en cateringondernemers in Haarlem en Amsterdam actief helpen om zich bij Biodiversiteit op je Bord aan te sluiten. Deze bedrijven zullen in het zonnetje worden gezet. Stuur een email naar biodiversiteit@dutch-cuisine.nl als je interesse hebt om zo’n koploper te worden.
waarom meedoen?
- Draag bij aan behoud en herstel van biodiversiteit door biodiversiteitsvriendelijke producten op je menukaart te zetten. Help je gasten om de wereld mooier te eten!
- Verbreed je doelgroep en versterk de feelgood ervaring van je gasten.
- Creëer publiciteit door deel te nemen aan ‘Biodiversiteit op je Bord’ en ontvang extra aandacht van interessante nieuwe doelgroepen.
- Versterk je imago als een maatschappelijk betrokken onderneming.
- Kijk door een innovatieve bril naar je gerechten en menukaart om zo inkoopkosten te verminderen en/of je marge te verhogen.
- Biodiversiteit op je Bord is inspirerend en leuk voor je personeel. Door hen bij het programma te betrekken vergroot je hun loyaliteit en verminder je personeelsverloop en/of inkomstenderving.
- Krijg inspirerende trainingen en ondersteuning op maat van Dutch Cuisine.
Ga voor meer informatie naar biodiversiteitopjebord.nl!