“Bloemkool panna cotta met paddenstoelen en wilde ham soorten.”

dit heb
je nodig

Alles bestellen »

Bloemkool

Bloemkool

800 gram
Art.nr.: 45.150.21

Bestellen
Debic kookroom

Kookroom

700 gram
Art.nr.: 43.000.00

Bestellen
Roomboter zilver ongezoet

Roomboter

40 gram
Art.nr.: 43.300.81

Bestellen
Dr Oetker bladgelatine

Bladgelatine

8 gram
Art.nr.: 21.345.76

Bestellen
La Baleine zeezout

Zeezout

Naar smaak
Art.nr.: 20.004.12

Bestellen
Hert ham gerookt

Hert ham

Art.nr.: 37.368.92

Bestellen
Wild zwijn ham gerookt

Wild zwijn ham

Art.nr.: 37.369.91

Bestellen
Bundel zwam bruin

Bundelzwam

Art.nr.: 45.347.32

Bestellen
Shii-take

Shii-take

Art.nr.: 45.327.10

Bestellen

aan
de slag

Volg onderstaande instructies en zet een heerlijk recept op tafel! Onze culinair adviseur heeft de perfecte ingrediënten alvast voor je uitgezocht. Meer weten over onze culinair adviseur? Klik op de link hieronder en ontdek hoe hij jouw culinaire creaties naar een hoger niveau tilt!

Meer over onze chef-kok
Bloemkool panna cotta

volg de
instructies

  1. Was de bloemkool en snij in kleine stukken.
  2. Voeg samen met de kookroom in een pan en breng aan de kook.
  3. Laat dit een half uur tegen de kook (90 graden) garen.
  4. Als de bloemkool goed gaar is alles fijnmalen in een blender.
  5. Passer door een fijne zeef.
  6. Monter met de boter en vermeng de voorgeweekte gelatine.
  7. Breng op smaak met zout.
  8. Voeg dit in de gewenste vorm of glaasje.
  9. Laat dit minimaal vijf uur in de koeling staan.

Bord opmaken:

  1. Verdeel de twee soorten wildham over het bord.
  2. Leg boven op de ham de bloemkool Panna Cotta.
  3. Verdeel de gebakken paddenstoelen over de Panna Cotta en garneer met de drie soorten Cress.

Rik van Diepen
Culinair Adviseur

vraag het
aan de chef

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

aanbevolen
artikelen

Naar recepten overzicht
Surf en Turf met langoustine kreeften jus, kreeften bitterbal en grainfed biefstuk.

Recept

Surf en Turf met langoustine kreeften jus

Surf en Turf met langoustine kreeften jus, kreeften bitterbal en grainfed biefstuk.

Lees meer
Koning croissant met slagroom, lemon curd en hand sinaasappel

Recept

Koning croissantjes met slagroom

Koning croissantjes met slagroom, lemon curd en hand sinaasappel.

Lees meer
Chefs Gemak - Gamba's Pil Pil

Chefs Gemak

Gamba’s Pil Pil

Gamba's Pil Pil met ovengroenten.

Lees meer
Chefs Gemak - Luchtige gamba's paprikasoep

Chefs Gemak

Luchtige paprikasoep met gamba’s

Luchtige paprikasoep met gamba's, venkel en koriander.

Lees meer
Chefs Gemak - Zomerse gamba's

Chefs Gemak

Zomerse gamba salade

Zomerse gamba’s met een frisse salade, mango chutney, gamba’s en kikkererwten.

Lees meer
Chefs Gemak - Pinsa roll met abrikoos

Chefs Gemak

Pinsa roll met abrikoos

Pinsa roll met abrikoos, geitenkaas en bacon.

Lees meer