“Bloemkool panna cotta met paddenstoelen en wilde ham soorten.”

dit heb
je nodig

Alles bestellen »

Bloemkool

Bloemkool

800 gram
Art.nr.: 45.150.21

Bestellen
Debic kookroom

Kookroom

700 gram
Art.nr.: 43.000.00

Bestellen
Roomboter zilver ongezoet

Roomboter

40 gram
Art.nr.: 43.300.81

Bestellen
Dr Oetker bladgelatine

Bladgelatine

8 gram
Art.nr.: 21.345.76

Bestellen
La Baleine zeezout

Zeezout

Naar smaak
Art.nr.: 20.004.12

Bestellen
Hert ham gerookt

Hert ham

Art.nr.: 37.368.92

Bestellen
Wild zwijn ham gerookt

Wild zwijn ham

Art.nr.: 37.369.91

Bestellen
Bundel zwam bruin

Bundelzwam

Art.nr.: 45.347.32

Bestellen
Shii-take

Shii-take

Art.nr.: 45.327.10

Bestellen

aan
de slag

Volg onderstaande instructies en zet een heerlijk recept op tafel! Onze culinair adviseur heeft de perfecte ingrediënten alvast voor je uitgezocht. Meer weten over onze culinair adviseur? Klik op de link hieronder en ontdek hoe hij jouw culinaire creaties naar een hoger niveau tilt!

Meer over onze chef-kok
Bloemkool panna cotta

volg de
instructies

  1. Was de bloemkool en snij in kleine stukken.
  2. Voeg samen met de kookroom in een pan en breng aan de kook.
  3. Laat dit een half uur tegen de kook (90 graden) garen.
  4. Als de bloemkool goed gaar is alles fijnmalen in een blender.
  5. Passer door een fijne zeef.
  6. Monter met de boter en vermeng de voorgeweekte gelatine.
  7. Breng op smaak met zout.
  8. Voeg dit in de gewenste vorm of glaasje.
  9. Laat dit minimaal vijf uur in de koeling staan.

Bord opmaken:

  1. Verdeel de twee soorten wildham over het bord.
  2. Leg boven op de ham de bloemkool Panna Cotta.
  3. Verdeel de gebakken paddenstoelen over de Panna Cotta en garneer met de drie soorten Cress.

Rik van Diepen
Culinair Adviseur

vraag het
aan de chef

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

aanbevolen
artikelen

Naar recepten overzicht
Livar, het Limburgs Kloostervarken

Nieuw

Livar, Het Limburgs Kloostervarken

Smaak als beloning voor goede zorg!

Lees meer
Rib roast van de BBQ

Recept

Rib roast van de BBQ

Rib roast van de BBQ met rib rub.

Lees meer
Chefs Gemak - Beef chuck-eye sandwich met met relish, cheddar en jalapeño

Chefs Gemak

Beef chuck-eye sandwich

Beef chuck-eye sandwich met met relish, cheddar en jalapeño.

Lees meer
Chefs Gemak - Glazed beef chuck-eye met bloemkool creme, geroosterde spicy bimi en groene kruiden crumble

Chefs Gemak

Glazed beef chuck-eye

Glazed beef chuck-eye met bloemkool creme, geroosterde spicy bimi en groene kruiden crumble.

Lees meer
Chefs Gemak - Slow cooked beef chuck-eye met wilde rijst, hoisin limoen en seroendeng

Chefs Gemak

Slow cooked beef chuck-eye

Slow cooked beef chuck-eye met wilde rijst, hoisin limoen en seroendeng.

Lees meer
Zeewier rund burger

Recept

Zeewier rund burger

Zeewier rund burger, waterkers, savooie kool, gegrilde king boleet en gefermenteerde knoflook crème.

Lees meer
Bloemkool panna cotta

Recept

Bloemkool panna cotta

Bloemkool panna cotta met paddenstoelen en wilde ham soorten.

Lees meer
Churros pompoenijs

Recept

Churros met pompoenijs

Churros met pompoenijs en koffie espuma.

Lees meer
Dessert met banaan

Recept

Desserts met banaan

Desserts van banaan.

Lees meer
Soep met witlof

Recept

Soep van witlof

Soep van witlof met geweckte appel en dragon room.

Lees meer
Hazelnoot pavlova

Recept

Hazelnoten pavlova

Hazelnoten pavlova met dulce de leche crème en chocolade kroepoek.

Lees meer
Zalm Wellington

Recept

Zalm Wellington

Zalm Wellington met kruidencrème, portobello, waterkers en rode kool crème.

Lees meer
Amuse aardappel

Recept

Espuma aardappel

Espuma aardappel, met oester, mousserende wijn, dille, crème fraîche en haringkaviaar.

Lees meer
Tiramisu dessert

Recept

Tiramisu

Tiramisu met bokkenpootjes, pistache, cacao en espresso.

Lees meer
Spruiten

Recept

Aan de slag met spruiten

5 gerechten om aan de slag te gaan met spruiten.

Lees meer
Recept Sandwich wild zwijn grillworst

Recept

Sandwich wild zwijn grillworst

Een heerlijk wild zwijn sandwich.

Lees meer
Recepten prei

Recept

Aan de slag met prei

5 gerechten om aan de slag te gaan met prei.

Lees meer
Recepten spitskool

Recept

Aan de slag met spitskool

5 gerechten om aan de slag te gaan met spitskool.

Lees meer
Recept American pancakes met spinazie, gebakken peer & gorgonzola

Recept

American pancakes met spinazie

American pancakes met spinazie, gebakken peer & gorgonzola.

Lees meer
Recept Borrelplank Wild

Recept

Borrelplank Wild

Geniet van een samengestelde borrel plank écht Wild!

Lees meer
Recept Kalfssukade met zoete aardappel

Recept

Kalfssukade met zoete aardappel

Kalfssukade met zoete aardappel.

Lees meer
Recept dungesneden kalfssukade met tonijnmayonaise

Recept

Dungesneden kalfssukade met tonijnmayonaise

Dungesneden kalfssukade met tonijnmayonaise.

Lees meer
Recept flammkuchen warm gerookte zalm met ricotta, rucola & tomaat

Recept

Flammkuchen warm gerookte zalm

Flammkuchen warm gerookte zalm met ricotta, rucola & tomaat.

Lees meer
Recept Aziatische gua boa met gegrild buikspek

Recept

Aziatische gua boa

Aziatische gua boa met gegrild buikspek.

Lees meer
Recept flatbread pizza met kaas, oregano, tomatensaus, rucola, Parmigiano Reggiano & citroen

Recept

Flatbread pizza met kaas

Flatbread pizza met kaas, oregano, tomatensaus, rucola, Parmigiano Reggiano & citroen.

Lees meer
Recept buikspek teriyaki met noedels

Recept

Buikspek teriyaki

Buikspek teriyaki met noedels.

Lees meer
Recept tiramisu met amandel

Recept

Tiramisu met amandel

Tiramisu met amandel, chocoladeschaafsel & chocoladesaus.

Lees meer
Recept gerookte zalm met mierikswortel

Recept

Gerookte zalm met mierikswortelroom

Gerookte zalm met mierikswortelroom, radijs, trostomaat & limoen.

Lees meer
Chocolade fondue recept

Recept

Chocolade fondue

Chocolade fondue met marshmallows, aardbeien, merinque's & goudse moppen.

Lees meer
Chefs Gemak - Geglaceerde kalfswang met stoofpeer, lauwwarme zuurkool en pastinaak

Chefs Gemak

Geglaceerde kalfswang

Geglaceerde kalfswang met stoofpeer, lauwwarme zuurkool en pastinaak.

Lees meer
Chefs Gemak - Geroosterde paprika soep met saffraan rouille, gestoofde kalfswang en peterselie

Chefs Gemak

Geroosterde paprika soep

Geroosterde paprika soep met saffraan rouille, gestoofde kalfswang en peterselie.

Lees meer
Chefs Gemak - Gebakken kalfswang

Chefs Gemak

Gebakken kalfswang

Gebakken kalfswang met pompoencrème, gerookte amandel en kastanje champignons.

Lees meer
Rendang taco's met raz el hanout boontjes, cassave crackers, labneh yoghurt en atjar

Chefs Gemak

Rendang taco’s

Rendang taco's met ras el hanout boontjes, cassave crackers, labneh yoghurt en atjar.

Lees meer
Chefs Gemak - Brioche tosti rendang met zoet zure komkommer, koolsalade en harissa mayonaise

Chefs Gemak

Brioche tosti rendang

Brioche tosti rendang met zoet zure komkommer, koolsalade en harissa mayonaise.

Lees meer
Chefs Gemak - Gua pao met runder rendang, Japanse sesam dressing, rauwkost en geroosterde sesamzaad

Chefs Gemak

Gua bao met runder rendang

Gua bao met runder rendang, Japanse sesam dressing, rauwkost en geroosterde sesamzaad.

Lees meer

Nieuw

Slagerij Groen Zeewier Burger

Slagerij Groen heeft een hybride hamburger ontwikkeld die lekker is, gezond is en bovendien makkelijk om te bereiden.

Lees meer
Ribfingers Safe

Chefs Gemak

Ribfingers ‘Saté’

Ribfingers ‘saté’ met soja sesam, gegrild gepofte aardappel en zure room.

Lees meer
Chefs Gemak - Ribfinger

Chefs Gemak

Gegrilde Ribfingers

Gegrilde ribfingers met pickled red onion, pastinaak, chips van zoete aardappel.

Lees meer
Salad Grilled Ribfingers

Chefs Gemak

Salad ‘Grilled’ Ribfingers

Salad ‘grilled’ ribfingers met Romaine sla, Grana padano flakes en ceasardressing.

Lees meer
Chefs Gemak - Noodles chicken bouillon

Chefs Gemak

Noodles Chicken Bouillon

Noodles chicken bouillon met gepocheerd ei en edamame bonen.

Lees meer
Chefs Gemak - Chicken Bites

Chefs Gemak

Chicken Bites

Chicken bites met sesam en tempurako.

Lees meer
Chefs Gemak - Sticky chicken sandwich met harissa mayonaise en tomatensalade

Chefs Gemak

Sticky Chicken Sandwich

Sticky chicken sandwich met harissa mayonaise en tomatensalade.

Lees meer
Chefs Gemak - Oosterse pompoensoep

Chefs Gemak

Oosterse Pompoensoep met Rund

Oosterse pompoensoep met rund, saffraan rouille en pompoenpitten.

Lees meer
Chefs Gemak - runder sucade oos kimchi

Chefs Gemak

Runder Sucade ‘Oos Kimchi’

Runder sucade ‘Oos kimchi’ met een salade van rode kool en kruiden crumble.

Lees meer
Chefs Gemak - geglaceerde runder sucade

Chefs Gemak

Geglaceerde Runder Sucade

Geglaceerde runder sucade met pastinaak creme en cresson salade.

Lees meer
Geplukte herten sukade, shii-take vinaigrette, gemarineerde pompoen en macadamia

Recept

Herten sucade

Geplukte herten sucade, shii-take vinaigrette, gemarineerde pompoen en macadamia.

Lees meer
Euro-toques partner VHC Jongens masterclass

Masterclass

Afgelast

Culinair met Euro-Toques

Deze middag zal Jouke-Piet Drijfhout zijn unieke inzichten met jullie delen en jullie voorzien van waardevolle tips en tricks.

Lees meer
Ragazzi - Stoofvlees Assortiment

Inspiratie

Stoofvlees Assortiment

Bij onze groothandel begrijpen we uw behoeften als klant en bieden we een uitgebreid stoofvlees assortiment dat u zal helpen om uw culinaire herfstavontuur tot een succes te maken.

Lees meer
Taco met zuurvlees en créme van Pecorino, salade van pastinaak en pompoen met geroosterde pompoen pitten

Recept

Taco

Taco met zuurvlees en créme van Pecorino, salade van pastinaak en pompoen met geroosterde pompoen pitten.

Lees meer
Masterclass Cressperience

Masterclass

8 april 2024 vanaf 13.00

Cressperience

Hoe kies je de juiste smaakcombinatie voor jouw gerecht en welke unieke twist kunnen deze kleine smaakbommen toevoegen? Ontdek dit en nog veel meer tijdens de Cressperience!

Lees meer
Ragazzi - Zomers Wild

Inspiratie

Zomers Wild

Te midden van de zonovergoten dagen en de zachte zomerbries, denk je waarschijnlijk niet meteen aan wildgerechten. Toch is de zomer het seizoen waarin een verrassend scala aan heerlijke wildgerechten tot leven komt.

Lees meer
Reebout, gegaard en dun gesneden, met gekarameliseerde tomaat, salade van truffel aardappel en truffel creme saus

Recept

Reebout

Reebout, gegaard en dun gesneden, met gekarameliseerde tomaat, salade van truffel aardappel en truffel creme saus.

Lees meer
Ragazzi - Spareribs Assortiment

Inspiratie

Spareribs Assortiment

Van de selectie van hoogwaardig vlees tot de diverse bereidingsmogelijkheden, ontdek alles wat je moet weten over het spareribs assortiment van Ragazzi.

Lees meer
Recept BBQ shortribs

Recept

BBQ shortribs

BBQ Shortribs met spies van geroosterde groene asperges en halloumi, aardappelwedges en chimmichurri.

Lees meer
Recept Spaanse borrelplank

Recept

Spaanse borrelplank

Duroc ‘Serrano”, Piementos de Padrón en desem toast gegratineerde met ‘Aio e Lemone’ en pecorino.

Lees meer
Recept Zonnige sandwich

Recept

Zonnige sandwich

Een heerlijke zonnige lunch in 4 stappen.

Lees meer
Recept eggs benedict

Recept

Eggs Benedict

Een lunch met als basis ingredient, ei.

Lees meer
Recepten pompoen

Recept

Aan de slag met pompoen

5 gerechten om aan de slag te gaan met pompoen.

Lees meer
Xata Roxa - Asturia landschap

Inspiratie

Xata Roxa

Uit de provincie Asturia onder de naam Xatá Roxá in Noord Spanje komt het prachtige kalfsvlees van dit gelijknamige ras.

Lees meer
Béher Ibérico vleeswaren

Inspiratie

Béher

Uit de provincie Salamanca in het westen van Spanje naast Portugal onder de naam Béher Auténtico komt ons prachtige Ibérico varkensvlees.

Lees meer
Recept Luxe borrelplank vis

Recept

Luxe borrelplank vis

Geniet van een luxe borrelplank vis!

Lees meer
Recept Geplukte kalfssukade met een frisse tomatensalade en toast van pitabrood

Recept

Geplukte kalfssukade met een frisse tomatensalade

Geplukte kalfssukade met een frisse tomatensalade en toast van pitabrood.

Lees meer
Recept flammkuchen buikspek met lente-ui, paksoi, teriyaki, paprika & sesam

Recept

Flammkuchen buikspek met lente-ui

Flammkuchen buikspek met lente-ui, paksoi, teriyaki, paprika & sesam.

Lees meer
Wild van Wild Pastrami van Gans

Inspiratie

Wild van Wild

Wild van Wild, opgericht door twee jagende broers met een passie voor de natuur en gastronomie.

Lees meer
Recept porchetta gegrild op de barbecue met spaghetti, paprika & courgette

Recept

Porchetta gegrild op de barbecue met spaghetti

Porchetta gegrild op de barbecue met spaghetti, paprika & courgette.

Lees meer

Recept

Luxe pita met gegrilde porchetta

Luxe pita met gegrilde porchetta, truffelmayonaise & little gem.

Lees meer
SNACKWITHBENEFITS snacks

Inspiratie

SNACKWITHBENEFITS

Revolutie op de borrelkaart!

Lees meer
Recept Libanees flatbread met baba ganoush

Recept

Libanees flatbread met baba ganoush

Libanees flatbread met baba ganoush, za’atar, cherrytomaat & citroen.

Lees meer
Recept porchetta gegrild op de barbecue

Recept

Porchetta gegrild op de barbecue

Porchetta gegrild op de barbecue met ratatouille, roseval aardappel en gepofte trostomaat.

Lees meer
Recept salade met gegrilde coquilles

Recept

Salade met gegrilde coquilles

Salade met gegrilde coquilles, watermeloen, gemarineerde Jack tomaatjes, Hollandse krop sla en ansjovis-limoendressing.

Lees meer
Recept bloemkoolsteak met chimichurri

Recept

Bloemkoolsteak met chimichurri

Bloemkoolsteak met chimichurri, gebakken heek, gepofte zoete aardappelcrème en Jorda crumble.

Lees meer
Recept ingelegde mango met passievruchtcoulis en chocolademousse

Recept

Ingelegde mango

Ingelegde mango met passievruchtcoulis en chocolademousse. Met kruidencake, saus van vanille en granaatappel en ananas-kokos smoothie.

Lees meer
Recept buikspek van de barbecue met wortelcrème & witte asperges

Recept

Buikspek van de barbecue

Buikspek van de barbecue met wortelcrème & witte asperges.

Lees meer
Sinaasappelwijn met sfeer - Tarongino

Inspiratie

Sinaasappelwijn met sfeer: Tarongino

Echt een wijn om iets te vieren en te genieten!

Lees meer
Recept pappardelle met warm gerookte zalm

Recept

Pappardelle met warm gerookte zalm

Pappardelle met warm gerookte zalm, spinazie, feta & tomaten salade.

Lees meer
Onze Slagerij Ragazzi

Concept

Ragazzi

Ragazzi levert dagelijks topkwaliteit vlees, wild en gevogelte.

Lees meer
Partner Vlees van Groen

Partner

Slagerij Groen

Slagerij Familie Groen is een ambachtelijk slagersbedrijf dat gespecialiseerd is in het leveren van vlees in al zijn facetten.

Lees meer
Groenten, Knook AGF

Partner

Knook AGF

De afnemers van Knook AGF zijn grootverbruikers: (horeca)groothandel, hotels, zorginstellingen, horecabedrijven en veel snackbars.

Lees meer
Voedsel Verbindt

Duurzaamheid

Voedsel Verbindt

Activerend platform dat een overzicht biedt van relevante Agri & Food initiatieven, ontwikkelingen, projecten en partijen uit de regio Noord -Holland en Flevoland.

Lees meer
Biodiversiteit op je Bord

Duurzaamheid

Biodiversiteit Op Je Bord

VHC Jongens omarmt het ‘Biodiversiteit op je Bord’ programma van Dutch Cuisine, een organisatie van en voor chefs.

Lees meer