“Chocolade fondue met marshmallows, aardbeien, merinque’s & goudse moppen.”

dit heb
je nodig

Alles bestellen »

Callebaut - NXT milk callets

Melkchocolade callets

Zak à 2,5 kilo
Art.nr.: 2018217

Bestellen
Marshmallows

Marshmallows

Zak à 300 gram
Art.nr.: 2775643

Bestellen
Aardbeien

Aardbeien

Bak à 500 gram
Art.nr.: 4516095

Bestellen
Deense oublie medium

Deense oublies

Doos à 140 stuks
Art.nr.: 2151249

Bestellen
Mescoo assorti mini koekjes

Mini koekjes

Bak à 900 gram
Art.nr.: 2700765

Bestellen
Didess Meringue's

Meringue's

Doos à 250 gram
Art.nr.: 2790047

Bestellen
Nic zouten caramel parels

Caramel parels

Zak à 1 kilo
Art.nr.: 2735481

Bestellen
CoolBreak nougatine

Nougatine dip

Emmer à 3,5 kilo
Art.nr.: 3130581

Bestellen

aan
de slag

Zet een heerlijk gerecht op tafel! Onze culinair adviseur heeft de perfecte ingrediënten alvast voor je uitgezocht. Meer weten over onze culinair adviseur? Klik op de link hieronder en ontdek hoe hij jouw culinaire creaties naar een hoger niveau tilt!

Meer over onze chef-kok
Chocolade fondue recept

volg de
instructies

  1. Neem een grote pan warm water en hang daarin een kleinere pan, zo dat de bodem het water net niet raakt (au bain-marie).
  2. Smelt de chocoladefontein callets.
  3. Zet het pannetje of een vuurvast schaaltje op een waxinelichthoudertje op tafel. Roer af en toe door als de chocolade lijkt te stollen.
  4. Maak de chocolade fondue af met aardbeien, marshmallows, goudse moppen, banketbakkers oublies, gezouten caramel parels, merinques en nougatine. Ook met andere lekkernijen is dit zalig, er is genoeg variatie!

Rik van Diepen
Culinair Adviseur

vraag het
aan de chef

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.