“Een lunch met als basis ingredient, ei.”

dit heb
je nodig

Alles bestellen »

Hollandaise saus

Pak à 1 liter
Art.nr.: 2316538

Bestellen
Haring kuit

Haring kuit

Pot à 100 gram
Art.nr.: 3202900

Bestellen

Gerookte zalm getrancheerd

Pak à 500 gram
Art.nr.: 3430311

Bestellen
Van Tol Gepocheerd Ei

Gepocheerd ei

Doos à 48 stuks
Art.nr.: 4220331

Bestellen
Muffin English breakfast

Muffin English Breakfast

Doos 48 stuks à 72 gram
Art.nr.: 4623725

Bestellen

aan
de slag

Zet een heerlijk gerecht op tafel! Onze culinair adviseur heeft de perfecte ingrediënten alvast voor je uitgezocht. Meer weten over onze culinair adviseur? Klik op de link hieronder en ontdek hoe hij jouw culinaire creaties naar een hoger niveau tilt!

Meer over onze chef-kok

volg de
instructies

  1. Verhit een pan water met een scheut azijn en zout tot 80 graden.
  2. Grill de English breakfast muffins aan beide kanten en warm de gepocheerde eieren voor 3-4 minuten in het water.
  3. Verwarm de hollandaise saus in een sauspan.
  4. Leg de muffins op bord en beleg deze met de gerookte zalm. Schep de gepocheerde eieren uit het water en breng de eieren op smaak met peper en zout.
  5. Leg de gepocheerde eieren op de zalm en overgiet de eieren met de hollandaise saus.
  6. Top het gerecht af met de haring kaviaar en eventueel cherry tomaatjes en bieslook.

Rik van Diepen
Culinair Adviseur

vraag het
aan de chef

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.