“Flammkuchen buikspek met lente-ui, paksoi, teriyaki, paprika & sesam.”

dit heb
je nodig

Alles bestellen »

Flammkuchen

Flammkuchen bodem

Doos 100 stuks à 70 gram
Art.nr.: 4670841

Bestellen
Montebourg Crème fraîche

Crème fraîche

Bak à 1 liter
Art.nr.: 4300216

Bestellen
Lente uitjes

Lente-uitjes

Per bos
Art.nr.: 4510427

Bestellen
Ragazzi buikspek

Buikspek

Per stuk à 1 kilo
Art.nr.: 3713014

Bestellen
Paksoi Shanghai

Shanghai paksoi

Per kilo
Art.nr.: 4530780

Bestellen
Nestor gegrilde paprika

Gegrilde paprika

Pot à 680 gram
Art.nr.: 2030279

Bestellen
Foreway Sesam Zaad Gerookt

Sesamzaad

Fles à 100 gram
Art.nr.: 2136267

Bestellen
Yama Teriyaki Gold Sauce

Teriyaki saus

Fles à 750 ml
Art.nr.: 2313005

Bestellen
Koriander

Koriander

Per bos
Art.nr.: 4510378

Bestellen

aan de slag
met flammkuchen

Zet een heerlijk gerecht op tafel! Onze culinair adviseur heeft de perfecte ingrediënten alvast voor je uitgezocht. Meer weten over onze culinair adviseur? Klik op de link hieronder en ontdek hoe hij jouw culinaire creaties naar een hoger niveau tilt!

Meer over onze chef-kok
Recept flammkuchen buikspek met lente-ui, paksoi, teriyaki, paprika & sesam

volg de
instructies

  1. Meng 10 gram teriyakisaus met de crème fraîche en besmeer de flammkuchen bodem met het mengsel. Houd een randje van 0,5 cm aan de buitenzijde vrij.
  2. Verwarm de oven voor op 220 °C. Snijd het buikspek, gepofte paprika, lente-ui en paksoi. Beleg dit op de flammkuchen bodem.
  3. Besprenkel met sesamzaad en de overige teriyakisaus.
  4. Bak de flammkuchen in 5 tot 6 minuten af en dresseer met gesneden koriander naar smaak.

Rik van Diepen
Culinair Adviseur

vraag het
aan de chef

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.