“Flammkuchen warm gerookte zalm met ricotta, rucola & tomaat.”

dit heb
je nodig

Alles bestellen »

Flammkuchen

Flammkuchen

Doos 100 stuks à 70 gram
Art.nr.: 4670841

Bestellen
Montebourg Crème fraîche

Crème fraîche

Bak à 1 liter
Art.nr.: 4300216

Bestellen
Jongens van de Fant pulled warmgerookte zalm

Warm gerookte zalm

Pak à 1 kilo
Art.nr.: 3430329

Bestellen
Rucola

Rucola

Per bakje
Art.nr.: 4513356

Bestellen
Latte Carso Ricotta

Ricotta

Bak à 1,5 kilo
Art.nr.: 4331550

Bestellen
Cherrytomaatjes

Cherrytomaatjes

Per kilo
Art.nr.: 4510873

Bestellen

aan de slag
met flammkuchen

Zet een heerlijk gerecht op tafel! Onze culinair adviseur heeft de perfecte ingrediënten alvast voor je uitgezocht. Meer weten over onze culinair adviseur? Klik op de link hieronder en ontdek hoe hij jouw culinaire creaties naar een hoger niveau tilt!

Meer over onze chef-kok
Recept flammkuchen warm gerookte zalm met ricotta, rucola & tomaat

volg de
instructies

  1. Besmeer de flammkuchen bodem met de crème fraîche. Houd een randje van 0,5 cm aan de buitenzijde vrij.
  2. Verwarm de oven voor op 220 °C. Brokkel de ricotta, snijd de cherrytomaten in vieren en verdeel deze samen met de warm gerookte zalm over de bodem.
  3. Bak de flammkuchen 5 tot 6 minuten af en dresseer met de blaadjes rucola.

Rik van Diepen
Culinair Adviseur

vraag het
aan de chef

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.