“Flatbread pizza met kaas, oregano, tomatensaus, rucola, Parmigiano Reggiano & citroen.”

dit heb
je nodig

Alles bestellen »

Chaupain Italian flatbread

Italian flatbread

Doos 30 stuks à 150 gram
Art.nr.: 4623783

Bestellen
Tebben Pizzamix

Pizza kaasmix

Zak à 1 kilo
Art.nr.: 4330263

Bestellen
Rucola

Rucola

Per bakje
Art.nr.: 4513356

Bestellen
Citroen

Citroen

Per stuk
Art.nr.: 4516459

Bestellen
Parmezaanse kaas

Parmezaanse kaas

Bak à 500 gram
Art.nr.: 4330015

Bestellen
Sabroso olijfolie extra virgin

Olijfolie

Petfles à 1 liter
Art.nr.: 2512110

Bestellen
Sjalotten (rond)

Sjalotten

Zak à 1 kilo
Art.nr.: 4532942

Bestellen
Knoflook bol

Knoflook

Per stuk
Art.nr.: 4519122

Bestellen
Heinz tomato frito

Tomato frito

Pak à 2 liter
Art.nr.: 2037671

Bestellen
Oregano

Oregano

Per bos
Art.nr.: 4510386

Bestellen
Thijm

Tijm

Per bos
Art.nr.: 4514073

Bestellen

aan
de slag

Zet een heerlijk gerecht op tafel! Onze culinair adviseur heeft de perfecte ingrediënten alvast voor je uitgezocht. Meer weten over onze culinair adviseur? Klik op de link hieronder en ontdek hoe hij jouw culinaire creaties naar een hoger niveau tilt!

Meer over onze chef-kok
Recept flatbread pizza met kaas, oregano, tomatensaus, rucola, Parmigiano Reggiano & citroen

volg de
instructies

  1. Verwarm in een steelpan de 3 eetlepels olijfolie, smoor hierin de oregano, afgeritste tijm, sjalot en de knoflook.
  2. Voeg de tomato frito toe en kook een paar minuten zachtjes door. Staaf de saus glad en laat afkoelen.
  3. Smeer de flatbread in met de saus, voeg de kaasmix toe en bak deze op 200 °C in de oven voor ± 4 minuten.
  4. Meng de rucola met de fijn geraspte Parmezaanse kaas en olijfolie, breng op smaak met de citroenzeste en plaats op de flatbread.

Rik van Diepen
Culinair Adviseur

vraag het
aan de chef

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.