volg de
instructies
- Ontdooi de mini croissants.
- Bak de mini croissants af in 15 minuten op 180 °C in de oven totdat ze mooi goudbruin kleuren.
- Laat de croissants goed afkoelen voor je ze opensnijd.
- Maak de hand sinaasappels schoon en snijd deze in blokjes, zorg dat je 700 gram afweegt en doe deze in een pan met de afgewogen geleisuiker.
- Blijf goed roeren tot het water kookt en laat dit daarna nog 5 minuten doorkoken.
- Doe de confituur in een bakje en laat deze afkoelen.
- Kook het suikerwater totdat de suiker is opgelost en laat hierna de wortel stiften rustig 20 minuten mee koken.
- Giet de wortel in een vergiet en laat goed afkoelen tot je gaat decoreren.
- Meng de roomkaas, lemon curd en slagroom in de keukenmachine met een garde en klop deze op tot een mooie gladde spuitbare massa.
- Doe de roomkaas vulling in een spuitzak met kartel mondje.
- Leg deze in de koeling tot gebruik.
- Doe de poedersuiker in bekken (een kom) en voeg al roerend de wortelsap toe tot je een mooie gladde glazuur hebt die niet te dun is.
- Snijd de croissants door midden en dip de bovenkant in het glazuur.
- Doe hier gelijk de wortel en chocolade decoratie op en laat deze samen met het glazuur stevig worden.
- Spuit de roomkaas vulling op de croissant bodem.
- Plaats wat sinaasappel confituur op de roomkaas vulling.
- Leg daarna de bovenkant van de croissant erop.
- De croissant is klaar om te serveren. Fijne Koningsdag!
" />
" />
" />
" />
" />
" />
