“Geglaceerde lamsbout met zoete aardappel en harissa chutney.”

dit heb
je nodig

Alles bestellen »

Ragazzi lamsbout

Lamsbout

Per stuk à 1,5 kilo
Art.nr: 3757525

Bestellen
Cress Sakura Rood

Cress sakura rood

Per bak
Art.nr: 4590130

Bestellen
Cress Chilli

Cress chilli

Per bak
Art.nr: 4592011

Bestellen
Zoete aardappelblokjes

Zoete aardappel blokjes

Zak à 1 kilo
Art.nr: 4593209

Bestellen
Bresc Harissa

Harissa

Pot à 450 gram
Art.nr: 2132356

Bestellen
Joost & Paul Lamsjus

Lamsjus

Pak à 1 liter
Art.nr: 3757210

Bestellen
Sabroso olijfolie

Olijfolie

Can à 5 liter
Art.nr: 2512152

Bestellen

aan
de slag

Zet een heerlijk recept op tafel! Onze culinair adviseur heeft de perfecte ingrediënten alvast voor je uitgezocht. Meer weten over onze culinair adviseur? Klik op de link hieronder en ontdek hoe hij jouw culinaire creaties naar een hoger niveau tilt!

Meer over onze chef-kok
Chefs Gemak - Lamsbout met zoete aardappel

volg de
instructies

Geglaceerde lamsbout met zoete aardappel en harissa chutney.

Dit gerecht is ideaal als tussengerecht, maar kan ook als voorgerecht worden geserveerd. We hebben de zoete aardappel al voor je voorgesneden en geroosterd, waardoor je het binnen no time kunt serveren. Voeg verse harissa toe aan de zoete aardappel voor een pittigere smaak. Bak het lamsvlees om en om en serveer met lamsjus om de maaltijd compleet te maken.

Rik van Diepen
Culinair Adviseur

vraag het
aan de chef

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.