16 februari – 09.00 tot 12.00 uur | Ambacht 14, Oostzaan
*Voor deze training zijn er maar beperkt aantal plaatsen beschikbaar.

“Ontdek de kunst van menucalculatie”

Gratis aanmelden »

wat je kan verwachten
van deze training

  • Gratis training t.w.v. €170,-
  • De kostprijs van een gerecht berekenen
  • Rekening houden met waste, mise-en-place en inkoopprijzen
  • Een verkoopprijs bepalen op basis van gewenste marge/winst

training
menucalculatie

Wil jij weten hoe je de juiste verkoopprijs bepaalt en jouw menukaart winstgevend maakt? In onze training leer je stap voor stap hoe je de kostprijs van gerechten berekent, rekening houdt met inkoop, waste en marge, en zo een rendabele menukaart samenstelt. Perfect voor horecaondernemers, chefs en iedereen die grip wil krijgen op de cijfers achter het eten. Boost je winst en serveer met inzicht!

meld je aan
voor deze gratis training

training t.w.v. €170,-

Annet van Lohuizen
Senior Accountmanager

vragen over
dit evenement?

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.